Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Domates Konservesi Nasıl Yapılır

Domates Konservesi Nasıl Yapılır
0
379

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Domates Konservesi Tarifi

ALT :wwwupluploadsdomateskonservesi64390domateskonservesi64390ALT

Bende bu yıl domates konservesi yapayım dedim fakat her kafadan bir ses cıktı nasıl yapacağımı şaşırdım acıkcasıEn iyi bildiğim yontemleri deniyeyim dedim ve bakın Domates Konservesi nasıl yapılırmış oğrendim ve sizlerle de paylaşmak istedimSandığınız kadar zor olmadığını sizlerde goreceksiniz yapmadan once bende cok zor olduğunu yapamayacağımı duşunuyordum fakat anladımki hicde oyle değilmiş imagesdomateskonservesinasilyapilir5ad89bd3bea36gif

Domates konservesi yapmak icin oncelikle domatesleri iyice yıkayın daha sonra rondodan gecirin yada sıcak su icerisine koyun kabuklarını soyup rendeleyin bu şekilde de hazırlayabilirsiniz cok zahmetli olur demezseniz

Ardından yağ koymadan buyuk bir tencereye iki yemek kaşığı tuzu da ekleyip hafif ateşte kaynatalım Kaynadıktan sonra 20 25 dakika kadar pişirmeye devam edelim ardından ocağı kapatalımDomateslerimiz sıcaklığını kaybetmeden hızlı bir şekilde kavanozlara doldurup hemen kapağını kapatalımDoldurduğumuz kavanozları ters cevirip duz bir zeminde soğuyana kadar bekletelimSoğuduktan sonra, domates konservesinin guneş gormeyen karanlık bir yerde muhafaza edelimKışın afiyetle yiyelim imagesdomateskonservesinasilyapilir5ad89bd4cb912gif

Similar threads

Domates Konservesi Tarifi ALT :larcomupluploadsdomateskonservesi64390domateskonservesi64390ALT Bende bu yıl domates konservesi yapayım dedim ama her kafadan bir ses çıktı nasıl yapacağımı şaşırdım açıkcasıEn iyi bildiğim yöntemleri deniyeyim dedim ve bakın Domates Konservesi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Yazın lezzetlenen ve tadına doyum olmayan domatesleri kış aylarında da yemek için ya da yemeklerde salça yerine kullanmak için domates konservesi yapmanın tam zamanı. Yapımı kolay olan ancak püf noktalarına dikkat edilmesi gereken domates konservesinin ev yapımı tarifini sizlerle paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Yazın lezzetlenen ve tadına doyum olmayan domatesleri kış aylarında da yemek için ya da yemeklerde salça tarafına kullanmak için domates konservesi yapmanın tam devranı. Imalatı kolay olan gelgelelim püf noktalarına dikkat edilmesi gereken domates konservesinin mesken imalatı tanımını sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Yazın lezzetlenen ve tadına doyum olmayan domatesleri kış aylarında da yemek için ya da yemeklerde salça yerine kullanmak için domates konservesi yapmanın tam zamanı. Yapımı kolay olan ancak püf noktalarına dikkat edilmesi gereken domates konservesinin ev yapımı tarifini sizlerle paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt