Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Domates Konservesi

Domates Konservesi
0
133

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler

*5 kg domates
*3 yemek yemek kaşığı tuzlu

Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Dilediğiniz değin domatesin kabuklarını soyup ufak küpler halinde doğrayın Tencereye koyun üstüne 1 tatlı kaşığı tuzlu ekleyin ve domatesleri çok öldürmeden kaynatın Ocağın altını kapatmadan kavanozlara doldurup kapağını sımsıkı kapatın Zıt çevirin ve hiç yerinden kaldırmadan ayrıntılarıyla soğuyana değin yaklaşık 1 gün değin bekleyip serin ve karanlık bir yerde saklayın (Kavanozun kapakları içe doğru çökmüş olursa konserve tutmuş demektir) Sıhhat olsun

Similar threads

Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *50 kilo bursa domates *Tuzlu ( sizin isteğinize tarafından ) Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Domatesler ’in kabukları soyulur ardından küp küp doğranır Tencereye katılır üstüne isteğinize tarafından tuzlu ek edebilirsiniz ( ben ekledim fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *4 kilo domates *1 yemek kaşığı kaya tuzu *Yarım çay bardağı sıvı yağ *8 adet konserve şişesi Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Domatesleri soyunuz (ben tupper’in tırtıklı soyacağını kullandım soymak için) Kabukları atmayın, salça yapabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Çok Amaçlı Domates Biber Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *10 kilo domates *2 kilo yeşil biber Çok Amaçlı Domates Biber Konservesi Tarifi Yapılışı Kış için pratik hemen açıp her türlü yemekte kullanabileceğiniz domates biber konservesi yapımına geçmeden belirtmeliyim ama muhtemelen çoğunuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *10 kg domates *2 kg yeşil taze biber *1 kg kapya kırmızı biber *1 yemek kaşığı kaya tuzu *Yarımlik konserve kavanozu Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Domatesler güzelce yıkanır temizlenir ve robottan çok ezilmeyecek derecede doğranır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Menemen Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *10 kg domates *15 kilo çarliston ve acılı biber karmakarışık *1 su bardağı sıvı yağ *3 yemek kaşığı tuzlu Menemen Konservesi Tarifi Yapılışı Önce kavanozları kapaklarını en ince ayrıntısına kadar yıkayıp kurutuyoruz ayrıntılarıyla Biberleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,558Kullanıcılar
vedat09mSon üye
Üst Alt