Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domates Konservesi

Domates Konservesi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler

*4 kilo domates
*1 yemek kaşığı kaya tuzu
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*8 adet konserve şişesi

Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Domatesleri soyunuz (ben tupper’in tırtıklı soyacağını kullandım soymak için) Kabukları atmayın, salça yapabilirsiniz Domatesleri 8 e bölüp tencereye koyun Tuzu ve sıvı yağı ekleyip blenderden geçirin Kaynatın Kaynadıkça rengi koyulaşacak 30 dakika kaynadıktan sonra yıkanmış ve kapakları kaynar suda ısıtılmış kavanozlara paylaştırılır Ben yine tupper’in bir ölçeğini kullandım Kavanozlar ters çevrilip soğuyana kadar kımıldatılmıyor Sonra soğuk ve karanlık bir yerde saklanıp kışın muhafaza ediliyor

Similar threads

Yemeklik Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *10 kg domates *1 su bardağı sıvı yağ Yemeklik Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Domatesleri rendelenir büyük bir tencereye sıvı yağ koyulur yağ ısınınca domatesler eklenir kaynamaya başlayınca zaman tutulur 30 dk pişirilir sos pişerken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *25 kg domates (benim kullandığım miktar ayrıca yemekler ekşi olmasın diye ben bursa domatesi kullandım tavsiye ederim) *Biraz zeytinyağ *15 adet 1 kg lik cam kavanoz(önceden yıkanıp kurutulmuş olacak) *15 adet kullanılmamış kavanoz kapağı (önceden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *16kg yayla domatesi *Her kavanoz için 1 tatlı kaşığı tuz Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Domatesler çok güzel yıkandıktan sonra her biri 56 parçaya ayrılır göbekleri ve yeşil yerleri varsa temizlenir Tümü hazırlandıktan sonra kabuklu bir şekilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *50 kilo bursa domates *Tuzlu ( sizin isteğinize tarafından ) Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Domatesler ’in kabukları soyulur ardından küp küp doğranır Tencereye katılır üstüne isteğinize tarafından tuzlu ek edebilirsiniz ( ben ekledim fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Kışlık Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *10 kg sivri domates *1 su bardağı sıvı yağ *2 yemek kaşığı tuz Kışlık Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Daha etli olduğu için tercih ettiğimiz sivri domatesleri robottan iyice geçirip tencereye koyuyoruz üzerine tuzu ve yağı koyup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt