nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Domates Sos Tarifi İçin Malzemeler
*Domates
*( dilekçe miktarınıza kadar ayarlayın 12 kilodan 7 kavanoz çıktı)
Domates Sos Tarifi Yapılışı Domateslerin tam lezzetli ve bol olduğu bu günlerde, kış için de katkıda bulunmadan gün geçmek olmazdı deyip kolları sıvadım Eminim bu şekilde yapanlarınız mutlaka vardır Bende nacizane fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim Sözüm meclisten dışarı biraz hareketsiz işi diye de nitelendirebilirim tarifimi yada tam tersi pratik meslek diye kiii kendimce deneyenleriniz olursa eminim bunca yıl ne çekmişim diyecektir
Yemeklerinizde soslarınızda mezelerinizde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir hazırlık Yapanlara verimli olsun
Domatesleri isterseniz bi yarım saat kadar sıcak suda bekletip soyulmasını kolaylaştırabilirsiniz
Domatesleri dörde bölüp tenceremize alalım ,kaynatıp yumuşayıncaya el blendırında çekelim, ayrıntılarıyla pürüzsüz olup olmaması size kalmış seçim meselesi Ben birazcık domates ağza gelsin istediğim için çok çektirmeden bıraktım
Blendirda çektikten daha sonra ocağımıza geri alıp yaklaşıp 1 1 5 saat dek kaynatıyoruz o kıvam aldıkça zaten emin edecek olup olmadığını
Hazırlanan kavanozlara kaynar haldeyken soslarımızı doldurup yeni kapaklarımızı *kapatıp adamakıllı ağızlarını *kapatalım ve zıt çevirelim
Bir gün baştan başa zıt çevrilmiş halde kalsınlar ertesi gün kapaklar zaten çökmüş olacaktır inşaallah O süre olmuş bilin Eğer kapaklarda hava kaçırma durumu vs varsa o kavanozu her tarafta kaynatıp yeni bit kapakla benzer işlemi tekrarlayın
*Domates
*( dilekçe miktarınıza kadar ayarlayın 12 kilodan 7 kavanoz çıktı)
Domates Sos Tarifi Yapılışı Domateslerin tam lezzetli ve bol olduğu bu günlerde, kış için de katkıda bulunmadan gün geçmek olmazdı deyip kolları sıvadım Eminim bu şekilde yapanlarınız mutlaka vardır Bende nacizane fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim Sözüm meclisten dışarı biraz hareketsiz işi diye de nitelendirebilirim tarifimi yada tam tersi pratik meslek diye kiii kendimce deneyenleriniz olursa eminim bunca yıl ne çekmişim diyecektir
Yemeklerinizde soslarınızda mezelerinizde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir hazırlık Yapanlara verimli olsun
Domatesleri isterseniz bi yarım saat kadar sıcak suda bekletip soyulmasını kolaylaştırabilirsiniz
Domatesleri dörde bölüp tenceremize alalım ,kaynatıp yumuşayıncaya el blendırında çekelim, ayrıntılarıyla pürüzsüz olup olmaması size kalmış seçim meselesi Ben birazcık domates ağza gelsin istediğim için çok çektirmeden bıraktım
Blendirda çektikten daha sonra ocağımıza geri alıp yaklaşıp 1 1 5 saat dek kaynatıyoruz o kıvam aldıkça zaten emin edecek olup olmadığını
Hazırlanan kavanozlara kaynar haldeyken soslarımızı doldurup yeni kapaklarımızı *kapatıp adamakıllı ağızlarını *kapatalım ve zıt çevirelim
Bir gün baştan başa zıt çevrilmiş halde kalsınlar ertesi gün kapaklar zaten çökmüş olacaktır inşaallah O süre olmuş bilin Eğer kapaklarda hava kaçırma durumu vs varsa o kavanozu her tarafta kaynatıp yeni bit kapakla benzer işlemi tekrarlayın