Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domates Sos

Domates Sos

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Domates Sos Tarifi İçin Malzemeler

*10 kg domates
*Tuz
*Zeytinyağı

Domates Sos Tarifi Yapılışı Ben domateslerin kabuklarını soyarak yaptım Robottan geçirsem bile azda olsa kabuk kalıyor Oğlumun yemek yerken diline takılmaması için soymak şart dedim
İlk olarak domateslerin kabuklarının kolayca soyulabilmesi için domatesleri sıcak suda 12 dk kadar beklettim Sonra soğuk suya alıp kabukların kolayca ayrılmasını sağladım Çok hızlı ve yorucu olmayan bir yöntemmiş Anneciğim teşekkür ederim bu süper bilgi için Domateslerin kabuklarını soyduktan sonra bütün domatesleri robottan geçirdim Sonra büyük bir tencerede biraz tuz ve zeytinyağı ilave ederek (hepsini göz kararı koydum, sizin damak zevkinize kalmış) 5 dk kadar kaynattım Daha sonra sıcak halde kavanozlara doldurup ters çevirerek 1 gece beklettim*Renkleri inanılmaz hoş oldu, tadı da harika Kışı beklemeden 2 kavanozu bitirdim bile Afiyet olsun

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt