Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domates Soslu Bulgur Pilavı

Domates Soslu Bulgur Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Domates Soslu Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı pilavlık bulgur
*2 adet domates
*2 adet tavuk suyu, ve tuz, tereyağı

Domates Soslu Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Önce tereyağımızı erittik daha sonra tavuk sularını içine atıp ezdim, bazıları suda eritiyor ama ben böyle yapıyorum daha sonra bulgur koyup biraz kavurduktan sonra domatesleri koyup ben göz kararı su koyuyorum ,normalde bulgurun üstüne çıkması gerekiyor suyu çekene kadar pişmeye bırakıyoruz afiyet olsun

Similar threads

Bol Soslu Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı pilavlık bulgur *1 yemek kaşığı tereyağı *1 adet soğan *1 diş sarımsak *1 yemek kaşığı salça *1 tablet tavuk suyu *4 yemek kaşığı konserve menemen *(Yoksa 2 adet biber 4 adet domates ile yapabilirsiniz) Bol Soslu Bulgur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Nefis Domates Soslu Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı bulgur *1 yemek kaşığı tereyağ *1 adet kuru soğan *Nane karabiber *Et suyu(bulyon) normal et suyu da kulanabilirsiniz *2 su bardağı sıcak su Nefis Domates Soslu Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Bu zamana kadar hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Domates Soslu Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *15 su bardağı bulgur *3 yemek kaşığı domates sosu (kıştan hazırlanan) *3 adet sivri biber *1 adet soğan *2 diş sarımsak *2 yemek kaşığı sıvı yağ Domates Soslu Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Bulgurumuzu ıslayalım Pilavı yapacağımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Bol Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *2 tane yeşil biber *1 tane kırmızı biber *2 tane soğan *2 diş sarımsak *2 kaşık tereyağ *2 yemek kaşığı zeytinyağı *Yarım yemek kaşığı pulbiber *1 yemek kaşığı biber salçası *3 tane domates *2 su bardağı bulgur *4 su bardağı tavuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı pilavlık bulgur *1 adet orta boy soğan *1 adet domates ( ben kışlık konservelere domatesimi pişirip koyuyorum yemeklerde hazır kullanmak daha pratik oluyor ) *Yarım yemek kaşığı salça *1 çay kaşığı pul biber *1 tatlı kaşığı tuz *1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt