Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domates Sosu -I PDT

Domates Sosu -I PDT
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
2 baş soğan
3 su bardağı et suyu
5 çorba kaşığı margarin
15 kahve kaşığı karabiber
12 çorba kaşığı toz şeker
12 su bardağı kırmızı şarap
250 gr tuzsuz domates salçası

HAZIRLANIŞI
Soğanı ince ince doğrayın, yağ ve yeterli miktarda tuz ile birlikte tencereye koyup, orta ateşte soğanlar iyice pembeleşinceye dek kavurun Sonra şarabı ilave edin ve 45 dakika birlikte pişirin, ardından et suyunu ilave edin Tencerenin kapağını örterek yaklaşık 3035 dakika pişirin Karışımı süzgece koyun ve üzerine bir kaşık yardımıyla bastırıp, süzün ve bir tencereye koyun, süzgeçta kalan posasını atın
Tencereye koyduğunuz süzülmüş suya karabiber, domates, şeker katın ve boza kıvamını buluncaya dek tencerenin kapağını örtmeden kaynatın
 

Similar threads

Bademli Ve Üzümlü Pilav nasıl yapılır Bademli Ve Üzümlü Pilavı Tarifi Bademli Ve Üzümlü Pilav Malzemeler 400 gr Pirinç 100 gr margarinEvin 50 gr Badem 50 gr Kuru üzüm(Sultani) 1 tatlı kaşığı Tuzlu 2 kadeh Et suyu Yemeğin Tarifi Ön hazırlık olarak pirinci ayıklayın Orta doruk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Malzemeler 7 adet patlıcan 700 gram kuşbaşı kuzu eti 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı domates salçası Yeteri kadar su 2 su bardağı pirinç 1 çay bardağı badem 1 çay bardağı tuzsuz antepfıstığı Tuz, karabiber, yenibahar Kızartmak için: Sıvıyağ Patlıcan Çevirme Yapılışı ETİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arpacık Soğanlı Bahçıvan Kebabı (6 Kişilik) Malzemeler: 1 kg kuşbaşı kuzu eti 30 adet arpacık soğanı 3 çorba kaşığı tereyağı 2 adet orta boy domates 2 adet havuç 250 gr sultani bezelye Tuz, karabiber Kırmızı pul biber 12 demet dereotu HAZIRLANIŞI : Eti yıkayıp bir tencereye koyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Malzemeler: 1 kg kuşbaşı kuzu eti 30 adet arpacık soğanı 3 çorba kaşığı tereyağı 2 adet orta boy domates 2 adet havuç 250 gr sultani bezelye Tuz, karabiber Kırmızı pul biber 12 demet dereotu HAZIRLANIŞI: Eti yıkayıp bir tencereye koyun Tereyağı ile birlikte hafifçe kavurun Halka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Malzemeler: 12 kg barbunya fasulyesi, 1 adet kıyılmış soğan, 1 diş dövülmüş sarımsak, 50 gr içyağı, Karabiber, Tuz Yapılışı: Fasulyeyi yıkayın ve soğan, sarımsakla birlikte bir tencereye koyun Fasulyeyi kaplayacak kadar su doldurun ve kaynatın Sonra hafif ateşte 20 dakika kadar veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt