Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Domatesli Acı Sos Nefisss

Domatesli Acı Sos Nefisss
0
129

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Domatesli Acı Sos Nefisss Tarifi İçin Malzemeler

*1 kilo domates
*1 baş sarımsak
*10 adet acı süs biberi
*34 yemek yemek kaşığı zeytinyağı
*23 adet kesme şeker
*2 tatlı kaşığı sirke
*1 çay kaşığı kimyon
*34 adet tatlı yeşil biber
*Tuzlu

Domatesli Acı Sos Nefisss Tarifi Yapılışı Domateslerin kabukları soyulup robottan geçirin tencereye alın Kaynatmaya başlayın O arada önce sarımsakları küçük ufak doğrayıp ekleyin Sonradan 10 adet süsleme biberini ve tatlı yeşil biberleri irice doğrayıp ekleyin Bunlar güzelce kaynasın taki domates suyunu çekip azalana değin
2 tatlı kaşığı sirke takriben 34 yemek yemek kaşığı zeytinyağı tuzlu ekleyin İndirmeden beş dakika önce içinde karabiber, kekik, pulbiber, kırmızıbiber vs olan bir baharat karışımı daha ekledim Daha Sonra ocağın altını kapatıp sıcak sıcak kavanoza kaldırın Ters çevirin bir gün o kadar beklesin Sağlık Durumu olsun

Similar threads

Domatesli Acı Biber Turşusu Tarifi İçin Malzemeler *Acı sivri biber *3 adet olgun domates *67 diş sarımsak *Yarım su bardağı üzüm sirkesi *34 kadeh zeytinyağı *Tuz *Bir Parça şeker Domatesli Acı Biber Turşusu Tarifi Yapılışı Sivri biberleri efendice yıkayın Dilediğiniz gibi doğrayın ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Yeşil Mercimekli Erişte Yemeği Nefisss Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek *1 su bardağı erişte *1 yemek kaşığı domates salçası *1 tane orta boy kuru soğan *Pul biber *Karabiber *Sıcak su *Sıvı yağ *Tuz Yeşil Mercimekli Erişte Yemeği Nefisss Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Domatesli Salçalı Döner Sos Tarifi İçin Malzemeler *1 küçük sulu domates(ben ekledim) *1 tatlı kaşığı domates salça *1 tatlı kaşığı biber salça *1 tatlı kaşığı ketçap ( ben ekledim) *1 yemek kaşığı sirke *2 diş sarımsak *1 çay kaşığı tuz *1 çay kaşığı pulbiber *1 çay kaşığı kekik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Domatesli Acı Turşu Tarifi İçin Malzemeler *5 kg domates *Yarım kilogram açık yeşil cin biberi *5 iri baş sarımsak *1 su bardağı sıvı yağ *1 su bardağı sirke *34 yemek kaşığı tuz Domatesli Acı Turşu Tarifi Yapılışı Domatesleri soyup robottan geçiriyoruz Sarımsak, biber, yağ, sirke ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Domatesli Biber Turşusu Tarifi İçin Malzemeler *2 kilo kadar domates *Yarım kilo acı cin biber *15 diş sarımsak *2 yemek kaşığı tuzlu *Yarım su bardağı sirke *Yarım su bardağı zeytinyağı Domatesli Biber Turşusu Tarifi Yapılışı Keza sos hemde turşu olarak tüketebileceğiniz çok iyi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,749Kullanıcılar
lekesizSon üye
Üst Alt