iltasyazilim
FD Üye
Domatesli Kabak Yemeğim Tarifi İçin Malzemeler
*2 adet büyük boy kabak (küp küp doğranmış )
*1 adet kuru soğan (ince doğranmış)
*2 diş sarımsak
*4 adet domates(küp küp doğranmış)
*Biber (isteğe bağlı )
*Ben yoktu diye kullanamadım 1 adet yeterli olur
*1 tatlı kaşığı biber salçası
*1 tatlı kaşığı domates salçası (1 büyük su bardağında eritilmiş)
*Baharatlar isteğe ve zevke bağlı
*Sıvıyağ
*1 tablet knor tavuk suyu
Domatesli Kabak Yemeğim Tarifi Yapılışı Kabak yemeği çok sevdiğim ve zevkle yediğim bir yemek çeşididir
Denemek isteyenler için pişman olmayacakları ve zevkle yiyecekleri bir tarif paylaşmak istiyorum
İster ayrı ayrı ister sırası ile tüm malzemeleri üst üste koyarak pişirin aynı lezzeti alacaksınız
Ben üst üste önce soğan ve sarımsağı, domates, kabak salça ve baharatları ekledim
Orta ateşte kendi suyunu bırakana kadar pişirip suda erittiğimiz domates salçalı suyu tencereye ilave ediyoruz Knor tableti de ekleyip yaklaşık 20 dakika bazen daha erken bazen daha geçte olabilir Kontrol etmeyi unutmayın
Sonrasında piştikten sonra afiyet ile yiyebilirsiniz
*2 adet büyük boy kabak (küp küp doğranmış )
*1 adet kuru soğan (ince doğranmış)
*2 diş sarımsak
*4 adet domates(küp küp doğranmış)
*Biber (isteğe bağlı )
*Ben yoktu diye kullanamadım 1 adet yeterli olur
*1 tatlı kaşığı biber salçası
*1 tatlı kaşığı domates salçası (1 büyük su bardağında eritilmiş)
*Baharatlar isteğe ve zevke bağlı
*Sıvıyağ
*1 tablet knor tavuk suyu
Domatesli Kabak Yemeğim Tarifi Yapılışı Kabak yemeği çok sevdiğim ve zevkle yediğim bir yemek çeşididir
Denemek isteyenler için pişman olmayacakları ve zevkle yiyecekleri bir tarif paylaşmak istiyorum
İster ayrı ayrı ister sırası ile tüm malzemeleri üst üste koyarak pişirin aynı lezzeti alacaksınız
Ben üst üste önce soğan ve sarımsağı, domates, kabak salça ve baharatları ekledim
Orta ateşte kendi suyunu bırakana kadar pişirip suda erittiğimiz domates salçalı suyu tencereye ilave ediyoruz Knor tableti de ekleyip yaklaşık 20 dakika bazen daha erken bazen daha geçte olabilir Kontrol etmeyi unutmayın
Sonrasında piştikten sonra afiyet ile yiyebilirsiniz