iltasyazilim
FD Üye
KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 5 dk
PİŞME SÜRESİ: 10 dk
Malzemeler:
# 200 gr hazır ekmek hamuru
# 23 domates
# 125 gr yağsız beyazpeynir
# 1 çorba kaşığı un
# Tuz, karabiber
Hazırlanışı:
* Ekmek hamurunu un serpilmiş zemine alıp bir kaç kez yoğurun Zemini ve hamurun üzerini hafifçe unlayıp oklava ile 23 mm kalınlığında açın Su bardağı ağzı ile yuvarlak hamurlar kesin
* Domatesleri soyup küp küp doğrayın Süzgece alıp 5 dakika süzülmesini bekleyin Peyniriufalayıp domateslerle karıştırın
* Hazırladığınız hamurların içine domatesli karışımı paylaştırıp yarım ay şeklinde kapatın Kenarlarını parmak uçlarıyla bastırın Fırın tepsisini yağlayıp hamurları dizin ve 180 dereceye ayarlı sıcak fırında 5 dakika pişirin Ilınınca servis yapın
HAZIRLAMA SÜRESİ: 5 dk
PİŞME SÜRESİ: 10 dk
Malzemeler:
# 200 gr hazır ekmek hamuru
# 23 domates
# 125 gr yağsız beyazpeynir
# 1 çorba kaşığı un
# Tuz, karabiber
Hazırlanışı:
* Ekmek hamurunu un serpilmiş zemine alıp bir kaç kez yoğurun Zemini ve hamurun üzerini hafifçe unlayıp oklava ile 23 mm kalınlığında açın Su bardağı ağzı ile yuvarlak hamurlar kesin
* Domatesleri soyup küp küp doğrayın Süzgece alıp 5 dakika süzülmesini bekleyin Peyniriufalayıp domateslerle karıştırın
* Hazırladığınız hamurların içine domatesli karışımı paylaştırıp yarım ay şeklinde kapatın Kenarlarını parmak uçlarıyla bastırın Fırın tepsisini yağlayıp hamurları dizin ve 180 dereceye ayarlı sıcak fırında 5 dakika pişirin Ilınınca servis yapın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.