Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Domatesli Salçalı Döner Sos

Domatesli Salçalı Döner Sos

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Domatesli Salçalı Döner Sos Tarifi İçin Malzemeler

*1 küçük sulu domates(ben ekledim)
*1 tatlı kaşığı domates salça
*1 tatlı kaşığı biber salça
*1 tatlı kaşığı ketçap ( ben ekledim)
*1 yemek kaşığı sirke
*2 diş sarımsak
*1 çay kaşığı tuz
*1 çay kaşığı pulbiber
*1 çay kaşığı kekik
*Yarım çay kaşığı karabiber
*1 yemek kaşığı zeytinyağı

Domatesli Salçalı Döner Sos Tarifi Yapılışı
Merhabalar ??
Sizlerle Hatayın meşhur yapılan döner sosunun tarifini vereceğim denedim ve aynısından daha güzel olduğunu düşündüm sizinle de paylaşmak istedim Bu sos vazgeçilmez olacak

Similar threads

Domatesli Ve Salçalı Kahvaltılık Sos Tarifi İçin Malzemeler *2 adet domates *2 yemek kaşığı biber salçası *1 yemek kaşığı domates salçası *2 yemek kaşığı zeytinyağı *Tuz( Salçalar tuzsuzsa) Dilediğiniz miktarlarda; *Pulbiber *Karabiber *Kimyon *Kekik *Nane Domatesli Ve Salçalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Domatesli Peynirli Biberli Soğuk Sandviç Tarifi İçin Malzemeler *1 adet sandviç ekmeği *1 domates *Beyaz peynir *1 çarliston biber *Maydanoz *Jalepone acı biber turşusu Salçalı sos: *1 tatlı kaşığı biber salçası *1 tatlı kaşığı domates salçası **Tuz, pul biber, kekik *Yarım çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Domatesli Salçalı Şehriye Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı arpa şehriye *2 orta boy domates *Yarım yemek kaşığı salça *1 diş sarımsak (Küçük) *Yarım çay bardağından biraz az sıvı yağ *Yarım yemek kaşığı tereyağ *2 su bardağı sıcak su *1 adet orta boy kırmızı biber *1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Evde Katık Döner Tarifi İçin Malzemeler *750 gram açma tavuk eti *5 patates *1 kıvırcık **67 adet salatalık turşusu **2 kaşık yoğurt **1 kaşık salça **Baharatlar **2 domates **89 lavaş Tavuk sosu: *2 yemek kaşığı yoğurt *1 yemek kaşığı salça *Tavuk baharatı Salçalı Sos için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Domatesli Acı Sos Nefisss Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo domates *1 baş sarımsak *10 adet acı süs biberi *34 yemek yemek kaşığı zeytinyağı *23 adet kesme şeker *2 tatlı kaşığı sirke *1 çay kaşığı kimyon *34 adet tatlı yeşil biber *Tuzlu Domatesli Acı Sos Nefisss Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt