Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domatesli Şehriye Çorbası

Domatesli Şehriye Çorbası
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Domatesli Şehriye Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet domates
*1 tutam yaş taze nane
*1 çay bardağı şehriye
*Tuz
*Et suyu

Domatesli Şehriye Çorbası Tarifi Yapılışı Öncelikle 2 domatesi rendeleyin tencereye zeytinyağı ekleyin ve rendelenmiş domatesi iyice çevirin ardından salça ekleyin kavrulduktan yaş naneyi ince ince kıyın Ben yaş nane kullandım kuru nane den daha çok lezzet veriyor sonra et suyu ekleyin ve kapağını kapatın Ben buz poşetine daha önceden et sularını doldurmuştum onu kullandım
su kaynayınca şehriyesini atın karıştırın tuz atın az da karabiber ekleyin ve 1 – 2 damla limon sıkın pişmeye bırakın şehriyeler yumuşayınca altını kapatın
Karabiber çorbaya çok yakışıyor ve hafif boğaz yakıyor tam hasta çorbası
Afiyet olsun

Similar threads

Domatesli Şehriye Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *2 adet domates *1 küçük soğan *1 yemek kaşığı salça *1 buçuk çay bardağı tel şehriye *2 küp*Et suyu *Nane, tuz, yağ Domatesli Şehriye Çorbası Tarifi Yapılışı Soğanı yağda kavuralım salçayı ekleyelim domatesleri rendeleyip tel şehriye ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Domatesli Şehriye Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *3 adet domates *1 su bardağı arpa şehriye *1 paket tavuk veya et bulyon *4 su bardağı sıcak su *2 yemek kaşığı tereyağ *1 yemek kaşığı domates salçası *Az tuz Domatesli Şehriye Çorbası Tarifi Yapılışı Tereyağ veya sıvı yağ da olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Tavuklu Domatesli Şehriye Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *1 adet büyük tavuk but *3 adet domates (Rendelenmiş) *1 tatlı kaşığı biber salçası *3 yemek kaşığı sıvı yağ *1, 5 çay bardağı tel şehriye *Tuz *Nane Tavuklu Domatesli Şehriye Çorbası Tarifi Yapılışı Tavuğu yıkayıp tencereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Domatesli Şehriye Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *3 orta boy domates *34 diş sarımsak *Yarım bağ maydanoz *2 yemek kaşığı zeytinyağı *1 tatlı kaşığı tereyağı *1 tatlı kaşığı biber salçası *1 tatlı kaşığı domates salçası (İsteğe bağlı) *1 tatlı kaşığı tuz *2 litre sıcak su *1, 5 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Akşam yemeğinin en güzel başlangıçlarından biri olan çorbalar, hem mideyi rahatlatıyor hem de sağlıklı beslenmeye destek oluyor. Peki bu akşam yemekte domatesli şehriye çorbasını pişirmeye ne dersiniz? Yapımı kolay olan kıvamıyla oldukça doyurucu domatesli şehriye çorbası tarifi haberimizin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt