Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Domatesli Ve Salçalı Kahvaltılık Sos

Domatesli Ve Salçalı Kahvaltılık Sos

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Domatesli Ve Salçalı Kahvaltılık Sos Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet domates
*2 yemek kaşığı biber salçası
*1 yemek kaşığı domates salçası
*2 yemek kaşığı zeytinyağı
*Tuz( Salçalar tuzsuzsa)

Dilediğiniz miktarlarda;

*Pulbiber
*Karabiber
*Kimyon
*Kekik
*Nane

Domatesli Ve Salçalı Kahvaltılık Sos Tarifi Yapılışı Domatesleri rendeleyip tavaya alın, suyunu çekene kadar kaynatın Suyunu çekince salçaları, yağı ve baharatları da ekleyip biraz da kavurduktan sonra altını kapatın Soğuk veya ılık olarak servis yapın
Not: Dilerseniz içine sarımsak rendesi de koyabilirsiniz

Similar threads

Kahvaltılık Domatesli Biberli Sos Tarifi İçin Malzemeler *3 kg kapya biber *2 kg domates *1012 diş sarımsak *1 yemek kaşığı tuz *1 kesme şeker *1 çay bardağı sıvı yağ *2 yemek kaşığı tamek domates salçası *Acı severseniz biraz cin biberi Kahvaltılık Domatesli Biberli Sos Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Domatesli Salçalı Döner Sos Tarifi İçin Malzemeler *1 küçük sulu domates(ben ekledim) *1 tatlı kaşığı domates salça *1 tatlı kaşığı biber salça *1 tatlı kaşığı ketçap ( ben ekledim) *1 yemek kaşığı sirke *2 diş sarımsak *1 çay kaşığı tuz *1 çay kaşığı pulbiber *1 çay kaşığı kekik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Kahvaltılık Domatesli Biberli Sos Tarifi İçin Malzemeler *20 kilo bardak domates *3 kilo inçe yeşil biber ( isteğe göre tatlı veya acı ) *2 tatlı kaşığı tuz *Biberleri kızartmak için yağ Kahvaltılık Domatesli Biberli Sos Tarifi Yapılışı Domatesleri soyup dörde bölüyorsun, büyük bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Kaşarlı Ve Domatesli Patlıcan Yemeği Tarifi İçin Malzemeler *6 adet patlıcan Sosu için: *4 yemek kaşığı zeytinyağı *1 adet soğan *2 diş sarımsak *3 adet domates *1 tatlı kaşığı domates salçası *1 tatlı kaşığı biber salçası *Tuz, Karabiber ,Pulbiber, Kimyon Üzeri için : *1 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Domatesli Salçalı Şehriye Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı arpa şehriye *2 orta boy domates *Yarım yemek kaşığı salça *1 diş sarımsak (Küçük) *Yarım çay bardağından biraz az sıvı yağ *Yarım yemek kaşığı tereyağ *2 su bardağı sıcak su *1 adet orta boy kırmızı biber *1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,736Kullanıcılar
caglayanidrsSon üye
Üst Alt