Domi Glas Sosu dömi glas sos Malzemeler 1 kg dana kemigi 3 yemek kasigi margarin 75 gr un 1 kahve fincani domates salçasi 1 ufak havuç 1 bas sogan 2 dis sarmisak 12 maydanoz kökü ½ dere kasigi tane karabiber 1 çay kasigi kekik ½ yemek yemek kasigi silme tuz 1 kadeh kirmizi sarap 10 bardak su id Yapilis Tarifi Kirilmis dana kemiklerini, büyücek bir tencerede, yagla birlikte sararincaya kadar kavurun Un, ince dogranmis havuç, sogan, maydanoz koku ve 2 dis sarmisak katin 34 dakika daha karistirarak kavurun Salça ve baharati katip birazcık daha karistirin Sonradan sarap, sicak su ve tuzlu koyup kisik ateste 3 saat pisirin Su eksildikçe sicak su ekleyerek tamamlayin Salçayi süzüp gereken yerde kullanin Buzdolabinda saklayin