- [color=var(--text-normal)]Pizza Dominos bedava pizza Bu yöntem, Pizza Hut, dominos, papa johns, vb.Gibi zincir pizza restoranlarinda ise yarar. Pizza yerini arayin, bir yönetici isteyin ve asagidakileri söyleyin. "Merhaba, ben daha önce geldim ve bir yürüyüs olarak bir pizza aldim. Ben ve oglum eve geldi ve pizza kabugu yemek için gitti çok yanmis ve yemek zordu ve biz atma sona erdi, bir dizi var mi arayabilir ve sikayet edebilir miyim? Ve bu kadar!!!! Yönetici siz kurumsal çagirmak ve sikayet yerine pizza yerine izin isteyecektir. Yöneticiler magazalari hakkinda kurumsal sikayet almak istemiyorlar. Bu, yöneticiyi sizden istemek yerine bir yedek sunmaya yönlendirir. Unutmayin, SEing, yenisini sormak yerine yenisini sunma hedefini alarak çok daha kolaydir. Bir yedek istemek, ücretsiz bok almaya çalistiginiz gibi görünüyor. Ayrica yürüdü ve pizza siparis söylemek emin olun. Ileride aramadiniz ve teslimat degildi, bu yüzden adiniz / e-posta / adresiniz sistemde olmaz ve siparisinizi arayamazlar. Eger yenisini almak için geldiginde makbuz isterse, "sorun degil oglum pizza almak için gönderiyorum ve makbuz onunla gönderecegiz" deyin. Pizza almak için oraya geldiginde evet demek babam aradi ve beni buraya falan gönderdi. Bu iki nedenden dolayi iyidir. 1, aptal oynayabilirsiniz çünkü herhangi bir soru sorarsaniz, babanizin size gönderdigi hakkinda hiçbir fikriniz yoktur. 2, eger gerçekten makbuz için sorarlarsa, babanizin size bir tane vermedigini söyleyin, yine de degistirecekler.[/color]
[*][color=var(--text-muted)][20:53][/color]
[*][color=var(--text-normal)]OS PayPal Yöntemi! Bu uygulamaya gidin veZiyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için Giriş yap veya üye ol.adresini indirin Ardindan açtiktan sonra PayPal e-postanizi girin Bundan sonra u yardalari bitirene kadar oyunu oynamaya baslayin 1 $ alacaksiniz Tesekkür ederim ve tadini çikarin ??[/color][/color]