Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domuz gribi aşısı bu hale getirdi!

Hoş geldin! adiyamanindelisi571 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Domuz gribi aşısı olan 25 yaşındaki guzeller guzeli amigo kız Desiree Jennings, artık sadece geriye doğru yuruyebiliyor

Doktorların milyonda bir olarak ifade ettikleri bu hastalığın H1N1 aşısıyla tetiklendiği kaydediliyor

Genc kız, otururken ya da dururken kasılmalar yaşıyor Bu spazmlar duzgun konuşmasına ve yurumesine engel oluyor

Acıyla iki buklum olarak ancak birkac adım atabiliyor Ancak şaşırtıcı bir şekilde geriye doğru cok duzgun bir şekilde yuruyebiliyor ve koşarken de butun kasılmalar ve semptomlar yok oluyor

Doktorlar Desiree'nin nadir bir norolojik hastalık olan distoniye yakalandığını ve bunun tedavisinin olmadığını belirtiyor Ancak kasılmaların botoksla yani kasları 'dondurarak' tedavi edilebileceği belirtiliyor

Profesyonel amigo kız olan Desiree, 23 Ağustos'ta aşı olduktan on gun sonra hastalanmış

Genc kızın yurek yakan hikayesi ABD'de şok etkisi yarattı ve aktor Jim Carrey'nin kurduğu yardım derneği genc kıza destek onerdi

Virginia Ashburn'da yaşayan Desiree, Hayatım mahvoldu Elimde kalan tek şey koşabilmekdiyor

Doktorlar genc kızın durumunun insanları aşı olmaktan uzaklaştırmaması gerektiğini soylese de, aşıyla ilgili tartışmalar onumuzdeki gunlerde daha da şiddetleneceğe benziyor

858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt