Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Donanım Falan :D

Donanım Falan :D

Similar threads

Arkasdaslar yeni bir pc toplayacam vede bütcem sınırlı, sınırlı bütceme göre ben bişeyler toplamaya calıstım vede fikirlerinize ihtiyacım war Hem ofiste kullanıcam hemde cok iddialı olmayan oyunları oynamak için yapıyorum bu pcyi Toplamda bu pc icin enfazla 800 ytl ayırabiliyorum Yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Öncelikle Sa Aldığım Laptop Özelliklerini Kısaca Yazayım: Intel Skylake Core 7 6700HQ 35 Ghz 2 GB DDR3 nVIDIA GeForce GTX950M 128bit DX12 16 GB Ram 1600Mhz SODIMM Şimdi ben grafikerlik kursuna gidiyorum Render işleriyle uğraşıyorum Bugün Dersteyken Laptop Konusu açıldı Ben konuya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt