Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Donanım ile Problemlerinizi buraya yazmayın, konunuzu Donanım Teknik Yardıma yazın

Donanım ile Problemlerinizi buraya yazmayın, konunuzu Donanım Teknik Yardıma yazın
0
111

Similar threads

Donanım Teknik Yardım adlı bölümümüz açılmıştır bu bölüme yardım isteklerinizi yazmayınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Donanım Teknik Yardım adlı bölümümüz açılmıştır bu bölüme yardım isteklerinizi yazmayınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
Görüntü Arızaları $ VGA çıkışında görüntü elde edilemiyor (görüntü yok) Bu arıza en çok karşılaşılan arızalardan olup aşağıdaki adımların takip edilmesi ile çözüme kısa zamanda ulaşmak mümkün olacaktır Bu tür arızalarda makine çalıştığı çok iyi bilinen monitör, klavye, mouse gibi çevre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Alexander Graham Bell Buluşu Nedir Alexander Graham Bell Buluş Hikayesi Telefonu icat eden Graham Bell'in annesi doğuştan işitme engelliydi Dedesi ve babası yıllarını işitme engellilere adadı Ozellikle babası işitme engellilere duymasalar bile konuşmayı oğretmenin yollarını geliştirmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
981,796Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt