Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Donarak Ölen Nazlı'nın Evine Giden CHP'li Arı: '1.296 Lira Aylığı Vardı, Tahminim Elektriği Kesikti'

Donarak Ölen Nazlı'nın Evine Giden CHP'li Arı: '1.296 Lira Aylığı Vardı, Tahminim Elektriği Kesikti'
0
53

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-a821b246831a38cb9dad6c64bff449c4481c64b9.jpg

CHP Yalvaç İlçe Lideri Ali Arı, hayatını kaybeden Ramazan Nazlı'nın 1296 lirayla geçimini sağlamaya çalıştığını belirterek, 'Tahmin ediyorum elektriği kesik' dedi.

Artı Gerçek'ten Seda Taşkın'ın haberine nazaran, Isparta’nın Yalvaç ilçesinde konutunda meyyit bulunan Ramazan Nazlı’nın meskenine taziye ziyaretine giden CHP Yalvaç İlçe Lideri Ali Arı, Nazlı’nın emekli olamadığını ve 1296 lira yaşlılık aylığı ile geçimini sağlamaya çalıştığını söyledi.

Arı, “(Elektrik saatini göstererek) Kestirim ediyorum elektriği kesik, etrafta elektrik var aslında. İddiamı söylüyorum. Elektrik parasını ödemeyemediği için elektriğin kesilmiş olma ihtimali var” dedi.

'Mahallede elektrik var'

Isparta’da kar yağışı nedeniyle geçtiğimiz perşembe gününden beri elektrikler kesikti. Yalvaç ilçesindeki 70 yaşındaki Ramazan Nazlı ise meskeninde meyyit bulundu. Isparta Valiliği, Nazlı’nın vefatına ait yaptığı yazılı açıklamada, “İkamette yapılan incelemede konutun elektrik akımının aktif olduğu, meskende sobanın şurası olduğu lakin kullanılmadığı tespit edilmiştir. Kimi basın yayın organlarında belirtilenin tersine vilayetimizde meydana gelen olumsuz hava şartlarından ötürü Yalvaç ilçemizde uzun periyodik elektrik kesintisi yaşanmamış olup şu anda ilçemizin tamamına elektrik gücü sağlanmaktadır. Meydana gelen kuşkulu vefat olayı ile isimli ve idari inceleme titizlikle devam etmektedir.” dedi.

858,496Konular
981,836Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt