Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Donducuya Musakkalık Patlıcan (Tost Makinasında)

Donducuya Musakkalık Patlıcan (Tost Makinasında)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Donducuya Musakkalık Patlıcan (Tost Makinasında) Tarifi İçin Malzemeler

*4 kg patlıcan
*1 kase sıvı yağ
*Su
*Tuz

Donducuya Musakkalık Patlıcan (Tost Makinasında) Tarifi Yapılışı Merhaba hanımlar Sizin için kışlık dondurucuya koyabileceğiniz musakkalık patlıcan tarifini vereceğim Oldukça pratik ve en önemlisi az yağlı olması Öncelikle patlıcanların alacalı soyup bir parmak kalınlığında kesiyorum Ben fazla ince olmasını istemediğim için böyle yapıyorum Siz istediğiniz kalınlıkta yapabilirsiniz Daha sonra tuzlu suyun içine atıp bekletiyoruz Bu arada tost makinamızı ısıtıyoruz bir iki kaşık sıvı yağını gezdirip fırça yardımıyla yayıyoruz ve suda beklettiğimiz patlıcanları kurutup tost makinamıza diziyoruz ,tekrar üzerlerine bir iki kaşık sıvı yağ gezdirip fırça ile yayıyoruz Kapağını kapatıp kızarana kadar bekliyoruz ve soğumaları için bir tepsiye çıkarıyoruz Soğuduktan sonra porsiyonlara ayırıp poşetliyoruz Dondurucuya kaldırıyoruz Kış için oldukça kullanması kolay Lezzetli musakkalarınız olsun

858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt