Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dondurucuda Kışlık Domates

Dondurucuda Kışlık Domates

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dondurucuda Kışlık Domates Tarifi İçin Malzemeler

*34 kg iri boy sivri domates yada Çanakkale domatesi
*Buzdolabı poşeti

Dondurucuda Kışlık Domates Tarifi Yapılışı Hanımlar domatesi hem sağlıkla hem de ucuza almanın tam mevsimi bu aralar İstenilen miktarda domatesi alıyoruz Güzelce yıkayıp yeşil yerlerini bıçakla çıkarıyoruz Ortadan ikiye kesip buzdolabı poşetlerine doldurup dondurucuya kaldırıyoruz İnanın kışın makarna, sos ve yemeklerinize aynı yaz domatesi lezzeti veriyor
NOT: Kışın dondurucudan istediğiniz miktarda domatesi poşetinden çıkarın Domatesleri bir kez sudan geçirip buzluyken kullanın Rende yapacaksanız kabuğunu soymanıza gerek kalmıyor fakat küp şeklinde yemeğe kullanacaksanız sudan geçirdikten sonra kabuğunu soyun ve mutlaka buzluyken bir kesme tahtası üzerinde doğrayın Asla buzunu çözmeyin Ve mutlaka buzluyken kullanın(zaten dondurucudan çıkarıp bir de sudan geçince kullanılacak duruma geliyo)deneyecek arkadaşlara kolay gelsin şimdiden

Similar threads

Kışlık Doğranmış Domates Tarifi İçin Malzemeler *Domates ölçüsü isteğe bağlı *Küçük boy buzdolabı poşeti Kışlık Doğranmış Domates Tarifi Yapılışı Domatesler yıkanıp kabukları soyulup doğranır Küçük boy buzdolabı poşetlerine istenilen ölçüde koyulur, derin dondurucuda saklanır Yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Kışlık Buzluğa Salatalık Rendesi Tarifi İçin Malzemeler *İstediğiniz miktarda salatalık Kışlık Buzluğa Salatalık Rendesi Tarifi Yapılışı Ben bu tarifi senelerdir defalarca yaparım, asla buzluk kokusu ya da şekil tadında değişme olmaz Suyunu sıkmanız püf noktası Salatalıkları temize yıkayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Dondurulmuş Domates Kullanımı Tarifi İçin Malzemeler *Dondurulmuş domates Dondurulmuş Domates Kullanımı Tarifi Yapılışı Eveet hanımlar Evde domatesim kalmadığı için yemeğime dondurucudan çıkardığım domatesi kullanmak zorunda kaldım Böylelikle yeri gelmişken benim yöntemim ile dondurucuda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Dondurucuda Kışlık Domates Tarifi İçin Malzemeler *1 kasa domates *Buzdolabı poşeti Dondurucuda Kışlık Domates Tarifi Yapılışı Domatesler güzelce yıkanır Küp küp yemeklik doğranır Buzdolabı poşetine konur Ağızları bağlanıp dipfrize atılır Kışın kullanmadan 10 dk kadar önce çıkartıp yemeğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Derin Dondurucuda Kışlık Melemen Tarifi İçin Malzemeler *4 kilo köy domatesi *1 kilo köy çarliston biberi *Sıvı yağ Derin Dondurucuda Kışlık Melemen Tarifi Yapılışı Öncelikle domatesleri ayrı bir kaba doğruyoruz (ben kabukları soymadım, dilerseniz soyarak yapabilirsiniz) Daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt