Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dondurucuda Kıyma Saklama

Dondurucuda Kıyma Saklama

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dondurucuda Kıyma Saklama Tarifi İçin Malzemeler

*Buzdolabı poşeti
*Kıyma (istenilen miktarda )

Dondurucuda Kıyma Saklama Tarifi Yapılışı Selâmün aleyküm Allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun Merhaba canım arkdaşlarım ben kıymayı bu şekilde kullanıyorum pratik oluyor Aylık aldığım kıymayı bozulmadan kullana bilmek için iyi oluyor bu fotoğraflarda kullanılan kıyma 1, 5 kg Beş altı parçaya bölüp buzdolabı poşetlerine koyarak elimle batırıp düzlüyorum bıçak güzel düzlüyor daha sonra işaretliyorum ortadan ikiye daha sonra tam ortadan bir işaretleme yine yapıp artı sekli veriyorum üst üste koyarak dondurucuya kaldırıyorum yapmak istediğim yemeye göre kullanıyorum az gerekirse parçayı 1 parçayı alırken işareti olan yerlerden i3çe ve dışa kıvırarak kırılmasını sağlıyorum istediğim kadar parçayı alıp buzunu çözdürdükten sonra kullanıyorum deneyenlere kolay gelsin ???? Not kıymayı bu şekilde yaptığınızda daha kısa sure buzu çözülüyor çok zaman harcamıyorsunuz

858,496Konular
981,720Mesajlar
29,792Kullanıcılar
Üst Alt