Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dondurucuda Maydanoz Saklamak

Dondurucuda Maydanoz Saklamak

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dondurucuda Maydanoz Saklamak Tarifi İçin Malzemeler

*İstediğimiz miktarda maydanoz
*Buzdolabı poşeti

Dondurucuda Maydanoz Saklamak Tarifi Yapılışı Maydanozları incecik doğruyoruz Bir tepside biraz kurumasını bekledikten sonra poşetlere koyup dondurucuda saklıyoruz Çok pratik inanın evde taze olmasa bile dolaptan çıkarıp kullandığımızda aynı yeni gibi oluyor Kısırların, böreğin içinde hiç de belli olmuyor Böyle yapıp bir iki ay saklanabilir Ben sürekli böyle olarak kullanıyorum, çok memnunum

Similar threads

Dondurucuda Saklamak İçin Köfte Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo köftelik kıyma *Yarım bayat ekmek içi *2 adet yumurta *Yarım demet maydanoz (ben kuru maydanoz kullandım) *2 adet kuru soğan *45 diş sarımsak *Kırmızı pul biber *Karabiber *Kekik (arzuya göre) *Dereotu (arzuya göre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Karnabahar Saklamak (Dondurucuda) Tarifi İçin Malzemeler *1 adet karnabahar Karnabahar Saklamak (Dondurucuda) Tarifi Yapılışı Kışın severek yediğimiz salatasına kadar yaptığımız karnabaharı yazın da özlem giderecek kadar hiç olmazsa saklamak isterseniz yapmanız gereken şey çok basit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Dondurucuda Maydanoz Tarifi İçin Malzemeler *İstenilen miktarda maydanoz *Buzdolabı poşeti Dondurucuda Maydanoz Tarifi Yapılışı Merhabalar Maydanozları çürütmeden kolay kullanım için dondurucuda saklama yöntemini deneyebilirsiniz Maydanozları bol suda güzelce yıkayalım Saplarından ayırıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Derin Dondurucuda Bakla Saklamak Tarifi İçin Malzemeler *12 kg bakla *1 adet soğan *Zeytinyağı *Yarım limon Derin Dondurucuda Bakla Saklamak Tarifi Yapılışı Yazın yaptığımız kış hazırlıkları gibi mevsimsel gıdaları da zamanında dondurucu için hazırlayabilirsiniz Hazirana kadar mevsimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Dondurucuda Maydanoz Tarifi İçin Malzemeler *İstediğiniz kadar maydanoz Dondurucuda Maydanoz Tarifi Yapılışı Öncelikle maydanozları ayıklayıp yıkıyoruz ve süzeğe alıyoruz Suyu iyice süzülen maydanozları ince ince doğrayıp dolap poşetine birer yemeklik halinde paketleyip buzluğa atıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt