Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dondurucuda Sakladıklarım

Dondurucuda Sakladıklarım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dondurucuda Sakladıklarım Tarifi İçin Malzemeler

*Yeşil biber
*Cin biberi
*Kabak
*Patlıcan
*Kırmızı biber
*Domates
*Fasulye

Dondurucuda Sakladıklarım Tarifi Yapılışı Domates yeşil biber ve kırmızı biberin bir kısmını tüm olarak dondurucuda saklıyorum bu şekilde kullanımı çok kolay oluyor Bir kısım kırmızı biber ve yeşil biberi iki poşet jülyen şeklinde doğrayıp iki poşette küçük küçük doğrayıp dondurucuya atıyorum Kabakları küp küp doğrayıp saklıyorum Patlıcan kırmızı biber ve yeşil biberi közleyip temizledikten sonra küp küp doğrayıp salata olarak hazır bir şekilde poşetliyorum Ayrıca köz biber köz kırmızı biber köz patlıcan poşetliyorum Patlıcanın bir kısmını kızartıp karnıyarıklık ve islim köfte için hazır bir şekilde bulunduruyorum islim köfte için uzun ince şekilde kesip kızartıyorum karnıyarıklık için üç bıçak darbesi patlıcana atıp kızartıp soğuduktan sonra buzluğa atıyorum Fasülyelerin bir kısmını kavurmalık olarak jülyen doğradım bir kısmını kırıp o şekilde sakladım acı biberi bir poşete minik minik doğrayıp bir kısmını da tüm olarak atıyorum Not: malzemelerin tamamını bir gece dolabın normal gözünde muhafaza ettikten sonra diğer gün buzluğa atıyorum Kullanırken buzluk kısmında normal kısma çıkartıyorum geceden diğer gün sabah kullanıyorum

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt