Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dondurulmuş Besinler Zararlı mı?

0
148

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Son yıllarda fazla fazla tüketilmeye başlanan dondurulmuş gıdalar hakkında kısa bilgiler bulabileceğiniz bir yazı hazırladım sizlere

Bilhassa çocuklar için fazla sakıncalı olduğunu düşündüğüm dondurulmuş gıdaları harcamak zorundamıyız ayrıca vaktiyle olduğu gibi donrumadan sebzeleri ve meyveleri mevsiminde ve zamanınd atüketmeyi niçin denemiyoruzYurt dışarıda fazla daha yaygın olan dondurulmuş yiyecek tüketimi malesef son yıllarda ülkemizde de fazla artı kullanılmaya başlandıBen özellikle dikkat ediyorum elimden geliyorsa kendim hazırlayıp yapmayı tercih ediyorum açıkçası dondurulmuş gıdaların kullanılması taraftarı değilimEn yakın arkadaşlarım patates kızartmasını bile hazır patates ile yapıyorlar 2 patates soymak bu kadar zormu geliyor insanlara doğrusu kasıt veremiyorum

Sağlık yönünden uzmanalrında tavsiyelerine aktarmak gerektiğini düşünüyorum ve olası olduğunca dondurulmuş gıdalardan uzakta durmalıyız diyorumSiz siz olun mecbur kalmadıkça bu nesil gıdaları kullanmaktan kaçının elinizden geliğince kendiniz hazırlamaya çalışın yemekleriniziÇocuk sağlığında çok daha artı zararı olduğunu düşünürsek bu dondurulmuş gıdaların en azındna çocuklarımıza hazır dondurulmuş yiyecekler yedirmekten kaçınalım *

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt