Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"döngüsel artıklık denetimi" problemi.

"döngüsel artıklık denetimi" problemi.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar cd den bişi kopyalamaya çalıştığımda devamlı bu hata ile karşılaşıyorumacaba cd ler mi bozuk yada benim makinada mı bi problem var? (bu hatayı veren cdleri kopyalamaıyorumdevamlı cd lerim yanıyo)

yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

arkadaşlar ben oyunu bi türlü kuramıyorum şifresini giriyorum oyun kurulmaya başlıyo 42 de takılıp kalıyo companent: sound mechanics files file group:sound mechanics files file:E:\data2cab error:veri hatası (döngüsel artıklık denetimi) bu hatayı veriyor bunun sebebi cd nin bozuk olması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Arkadaşlar Pc'im dünden beri açılmıo Ne denediysem olmadı Dün durduk yere kapandı hdd ve power ışığı durmadan yanıyo ve monitörün ışığı yanıp sönüyo Tüm parçaları çıkardım taktım bişi farketmedi Mainboardım : Asus p4 P800 SE İşlemcim : P4 280 mHz Bilgisayarcıya gittim adam bana anakartında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
slm arkadaşlar, win xp yükleyemiyorum hata veriyocd'den dosyaları yüklerken bi hata çıkıyo ve bi dosya adı veriyo yüklenemedi diyodevam etmek için enter'a atlamak için esc'ye basın diye bi ekran çıkıyobu ekranın çıkmasının sebebi olarak cd nin bozuk olması diye düşündüm ama bu cd den bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Arkadaşlar merhabaGTA SAN ANDREAS oyunum orjinalGeçenlerde yama yüklemiştim ve beğenmeyip oyunu sildimTekrar yüklerken Feature transfer error Feature: Grand Theft Auto : San Andreas Game Data Component : audio File: E:\data3cab Error: Veri hatası (döngüsel artıklık denetimi) diye bir hata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Oyunu startbat tan çalıştırıyorumİlk gün böyle bi hata yoktuDiğer gün açmaya çalıştığımda böyle bi hata vermeye başladıBirçok bölüm geçtim save dosyasını kopyalayıp tekrar tekrar kurdum fakat hala aynı hatayı veriyorHalf Life 2 ve Half Life 2 Episode 2 de bu hatayı almıyorum Bunlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,497Konular
982,551Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt