Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dönüşüm Serisinin Tüm Kitapları

Dönüşüm Serisinin Tüm Kitapları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mutasyon Serisinin Bütün Kitapları,Değişim Serisi,Mutasyon Serisi: serseri,Mutasyon Serisi 2üzenbaz,Dönüşüm Serisi 6:Alfa,Değişim Serisi 5:Vardiya,Değişim Serisi 4 :Av,Değişim Serisi 3:Gurur

Değişim Serisi 1 Serseri

Tanıtım

Ne dek Amerikalı bir öğrenci gibi görünsem de fiilen iki farklı dünyada yaşıyorum Çünkü ben bir kedi kızım Bir şekil değiştiriciyim

Türümü devam ettirmem için gelen çaresiz baskılardan kurtulmak için ailemden ve sürümden kaçtım Kendime yeni bir hayat kurmaya çalışıyordum Ta ama Serseri saldırana değin

Sürüm bu olayı beni geri seslenmek için bir olarak kullanıyor Beni koruyacaklarını , tehlikeyi atlayacaklarından bahsediyorlar Ya , ne demezsiniz
Ben cadde kedisi değilim Arkadaşlarımı gözetmek ve bulmak için ne gerekiyorsa yapacağım

Uyarı et Serseri Çünkü bu kedinin pençeleri var ve onları kullanmaktan hiç fakat hiç çekinmiyor

Dönüşüm Serisi 2üzenbaz

Mutasyon Serisi 3:Gurur

Değişim Serisi 4 :Av

Değişim Serisi 5:Vardiya

Mutasyon Serisi 6:Alfa

*

858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt