Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Doom 3'ü bitiren arkadaşlar...

Doom 3'ü bitiren arkadaşlar...
0
146

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
dogru yere mi yazdim bilemiyorum ust kattaki arkadaslardan ozur dilerim
yaa bu Doom 3'te tahmin ettigim kadariyla en sonda, dev gibi bir seytan var 2 gundur yenemiyorum kahrolasica yaratigi olumsuzluk falan herseyi yazdim oldu da vuruyorum vuruyorum olmuyor yokmu bunun bir taktigi? oyunu bitiren arkadaslar lutfen yardim etsin, oyun yuzunden 3D calisamaz vaziyete geldim:p bitireyim de kurtulayim sundan

Similar threads

Merhaba, Oncelikle bu yaziyi bu sitede bulunan sadece erkek uyelerin degil bayan uyelerinde okumasini ve daha once ask, sevgi, haset gibi duygulari tatmis, yasadiklarina saygisini halen koruyan herkesin en azindan bir iki satirda olsa bir seyler karalamasini rica ediyorum Cunku suan net...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
sagopanın cezaya yazdı 24dklık sarkı sagodan cezaya sözler sagopanın boyu cezaya küfür şarkı sözü cezanın sagopaya yazdığı küfürlü şarkı sagopanın yazdığı önce canice sataşırmürekkep doldurdum 1,58 boyu ve birazcık cadaloz, biraz megoloman ve de her hareketi bir poz, ona sevgi fck it, ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Selamunaleykum Arkadaşlar bir çoğumuzun sadece gülüp geçeceği şeyleri malesefki dini bilgisi az olan kardeşlerimizi kandırmak için kullanıyorlar İnsan akıl ve irade sahibidirDileyen İslamı seçer dileyen hristiyanlığı dileyen başka bir dini yada hiç bir dine tabi olmaz Bir hristiyanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt