Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dost Başa Düşman Ayağa Bakarmış

Dost Başa Düşman Ayağa Bakarmış

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beni düşman olarak görmeyin lakin radyoda anlamsız zamanlarda oturup şöyle kim nasıl ayakkabı giyiyor diye bakınırken birde ne göreyim kiminin ayakkabısı artı şatafatlı, kimisi aylardır spor ayakkabıyı ayağından çıkarmıyor, kimi sivri burun yumurta topuk, kiminde ise yarım metre topuk bende bu şart karşı modayı yakından peşine düşüp takip eden birisi olarak çarşıya çıkıp sizler için en hoş ayakkabıları seçtim güle güle giyinin

Modayı yakından peşine düşüp takip eden ve her fırsatta alışveriş yapan arkadaşım Blue için şık bir terlik

Balık yiyemeyen arkadaşımız Wish bari ayağından alsın balık vitaminini

İsminin baş harfini taşıyan bu ayakkabılar sultanımın (Belinay ) ayağına fazla yakışacak eminim

En sevdiğim örümcek kapalı yerdeki örümcektir Anniccha canım bu sevimli ayakkabılarıda sana aldım

Pardus seni unuttum sanma bunlarda senin için ayakların içinde hiç üşümeyecektir eminim
*

858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt