iltasyazilim
FD Üye
Beni düşman olarak görmeyin lakin radyoda anlamsız zamanlarda oturup şöyle kim nasıl ayakkabı giyiyor diye bakınırken birde ne göreyim kiminin ayakkabısı artı şatafatlı, kimisi aylardır spor ayakkabıyı ayağından çıkarmıyor, kimi sivri burun yumurta topuk, kiminde ise yarım metre topuk bende bu şart karşı modayı yakından peşine düşüp takip eden birisi olarak çarşıya çıkıp sizler için en hoş ayakkabıları seçtim güle güle giyinin
Modayı yakından peşine düşüp takip eden ve her fırsatta alışveriş yapan arkadaşım Blue için şık bir terlik
Balık yiyemeyen arkadaşımız Wish bari ayağından alsın balık vitaminini
İsminin baş harfini taşıyan bu ayakkabılar sultanımın (Belinay ) ayağına fazla yakışacak eminim
En sevdiğim örümcek kapalı yerdeki örümcektir Anniccha canım bu sevimli ayakkabılarıda sana aldım
Pardus seni unuttum sanma bunlarda senin için ayakların içinde hiç üşümeyecektir eminim
*
Modayı yakından peşine düşüp takip eden ve her fırsatta alışveriş yapan arkadaşım Blue için şık bir terlik
Balık yiyemeyen arkadaşımız Wish bari ayağından alsın balık vitaminini
İsminin baş harfini taşıyan bu ayakkabılar sultanımın (Belinay ) ayağına fazla yakışacak eminim
En sevdiğim örümcek kapalı yerdeki örümcektir Anniccha canım bu sevimli ayakkabılarıda sana aldım
Pardus seni unuttum sanma bunlarda senin için ayakların içinde hiç üşümeyecektir eminim
*