Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dost olmalı mıyım ?

Dost olmalı mıyım ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam herkeze Ben hikayemi daha önce yazmıştım ama şöyle özetliyim ben ece diye bizim okuldan bi kıza aşığım6 aydır ona aşığım o da benim onu sevdiğimi biliyor ve uzun vakit sonra işte 3 hafta önce biz yakınlaşmaya başladık hatta benden hoşlanmaya başladı ve biz buluştuk buluşma güzel geçti gayet samimi davrandım çünkü daha erkendi fakat biliyorum ancak güzeldi fakat ne oldu bilmiyorum gün sonunda beni arkadaş olarak sevdiğini söyledi böyle olmasını istemediğini söyledi nese biz düne dek konuşmadık 2 gece önce toplu mesaj çektim gece saat 2 de uykusuz var mı diye onada yolladım yanıt gelmedi ertesi gün msn de söyledi mesaj sabah gitmiş nese msn de konuşmaya başladık biz oda bana ben sana bişey söyliycem ama nasıl söylemeliyim bilmiyorum dedi bende söyle dedim o da bana ben yanlış anlaşılmak istemiyorum lakin seninle konuşmayı seviyorum ama dost olarak dedi bende merak etme ast ancak arkadaşız öyle bi düşüncem de değil hem artık zaten o defter kapandı dedim acilen biz arkadaşız konuşuyoruz gayet ve ben geçen günlerde başka bi kızla çıkmak üzereydim ama vazgeçtim o derdimi sorunca söyledim ve gayet arkadaş gibi bana yardım etti msn de tatlı tatlı atışıyoruz arkadaşız benim sorum sizce bu kız benden hoşlanıyor mu filan yan ki yok kız beni sadece arkadaş olarak görüyor fakat ben eskisi kadar sevmesemde boş değilim hala ve arkadaş olmalı mıyım hiç bilmiyorum şuan durum iyi çünkü okullar kapalı fakat daha sonra ne olucak ?? sizce ne yapmalıyım ?

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,322Kullanıcılar
yusufxddSon üye
Üst Alt