Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dosta Sitem Sozleri Kısa

Dosta Sitem Sozleri Kısa
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Sitem Sozleri Kısa

Sitem Sozleri Kısa Dosta

Dostumuzu Sevdik Yılan Oldu Bize, Arkadaşımız Dedik Yan BaktI Sevgilimize, Bu Sozlerim gelsin Dost Bildiklerime, Yalanları Oynamışız Bu Alemde

Sana o kadar kırgınım ki, seni bin parcaya bolsem yetmez Ama kaybolacak bir parcanada gonlum elvermez

Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi duzeltmek gece doğan guneşe benzer Sen o suya yazı yazmayı başardın şmdi guneşin doğmasını bekle

Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak Korkum Kurşun Yemek Değil; Kalleşce Vurulmak Korkum Olum Değil; Senin Tarafından Unutulmak

Ağlarım Dost Olduğum gecelerime, Sayende Geceleri Buldum Kendimde, Seni Duşunup iciyorum her Gece, Duy Sesimi Sevgili Bitsin Bu iŞkence

Bu Sitemim Sana DeğiL Sevgili Seni Boyle Caresiz Atana Hayata, Kalbini Dinle Kimi Seviyorsan Ona Git Kalbinle, Sahte Aşk Oyunlarını Bırak geride

Yuruduğun yollardan gecebilirsin bir daha fakat anılardan,ASLA!

Bugun yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında beni ararda bulamassan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında

Similar threads

sitem sozleri , pişmanlık sozleri ,sitem mesajları , sitem iletileri , pişmalık mesajları , pişmalık iletileri ♥ Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak… Korkum Kurşun Yemek Değil; Kalleşce Vurulmak… Korkum Olum Değil; Senin Tarafından Unutulmak… ♥ Donmeyeceksin biliyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Sitem Mesajları arkadaşa En yeni en guzel sitem mesajları sitem sozleri Sana o kadar kırgınım ki, seni bin parcaya bolsem yetmez Ama kaybolacak bir parcanada gonlum elvermez Sev oyle sev ki kalmasın sende gurur, Gurur'un başladığı yerde sevgi son bulur Butun insanları sevebilirdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Kısa Sitem Sozleri Sitem sozleri arıyorsanız aşağıda sizler icin derlediğimiz sitem sozlerini cok beğeneceksinizArkadaşınıza yada sevgilinize sitem etmeninen guzle yolu imalı sitem sozleri ile ona mesaj vermeniz olsa gerekKısa Sitem Sozleri sizler icin sayfamızda ALT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Dostunuza Arkadaşınıza Sitem Sözleri ve Mesajları 2019 Sitem Sözleri Kısa Sitem Sözleri Kısa Dosta Ara Sıra bir bakmışsınız en çok ihtiyacınız olduğu anda etrafınızda kimse kalmamaış melekler Böyle durumlarda öyle dolarsınız ancak herkese sitem edersiniz Sevdiğinize sitem edersiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Kısa Sitem Sozleri Dosta Sitem Sozleri Dosta Kısa Karanlık gecede onemli değildir yıldızları gormek,gunduzleri gorebilmek marifet, sevmek onemli değil, yıllarca vazgecememek marifet! Bu Sitemim Sana DeğiL Sevgili Seni Boyle Caresiz Atana Hayata, Kalbini Dinle Kimi Seviyorsan Ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,519Konular
981,219Mesajlar
31,082Kullanıcılar
shira2Son üye
Üst Alt