Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dostlarım Çaresizim...

Dostlarım Çaresizim...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Uzun oldu Lakin Okuyun Arkadaslar Cok Acı Cekiom 2yıl önce Cıktıgım Biri Vardı Her Sey yolundaydı ama haytta en buyuk hatalarımdan biri yaptım ve 3 ayın sonunda ayrıldım bir kac gün sonra onsuz yapmıcamı anladım bana baştan bi sans vermesıni istedım lakin olmadı ne yaptıysam ikna edemedım en sonunda okuldan okul cıkısında önumu kestiler harac istedıler tartışma oldu ve ben okuldan oldum ilk baslarda benım için ayrılımama cok uzulu fakat ben yine onu sevmekten vazgecmedım bi zaman daha sonra ona yenıden bana bi sans vermesını istedım lakin olumlu bi cavap alamdım artık kopma noktasına geldım ve israr etmeye basladım hergün telefonuna mesaj atmaya msnde konusmaya calıstım bir süre sonre benden soğudu ve korku ettini söledı aradan 3 yıl gecti ve ben halen ilk günku gibi onu seviyorum kendımı artık boslukta hissediyorum fakat onunda bana karsı hissediklerı var neden böle davrandıni bilemıyorum bundan böyle rabbimden her gece onu bana bağislamsını her resmını gördukce gözlerım doluo herkeze ask konusunda tavsiye verırdım kendıme hiç bi nasiyat veremıyorum arkadaslar aralarında ask konusu acılınca beni bı suskunluk meydana gelıo biliyorum artık imkansız gibi gelıo fakat ben onu halen cok seviyorum arkdaslar sizden Allah rizasi için içimdekı aciyi dindirecek biseyler beklıyorum şimdiden herkeze tsk ediyorum rabbim herkesi sevdiğine bağislasın

858,496Konular
982,192Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt