Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dostluğun ne demek olduğunu anladım...

Dostluğun ne demek olduğunu anladım...
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Dostluğun ne çağrıda bulunmak olduğunu anladım Babamın öğretmen olması sebebiyle sürekli yer değiştiriyorduk Tekrar böyle yeni tayinimizin çıktığı başka bir ile taşındık, okulum ve arkadaşlarım değişmişti,neyse ama uyum sağlamakta zorluk çeken birisi olmadığım ve bu yaşantıya paralel olarak basit kaynaşabilen bir çocuk olduğum için anında yeni okuluma ve sınıfma alışmıştım fakat adeta ilkokulda herkesin başına gelebileceklerden benim de başıma gelmişti ilkokul 4sınıftaydım, sınıfta tek hoca kızı bendim diğer arkadaşlarımın maddesel durumları çok kötüydü, böyle içinekapanık, sessiz arkadaşlarımın içinde birisi vardı oysa bu zamana değin sınıfın çalışkanı ve öğretmeninin gözdesi olduğundan dolayı sınıfın lideri olmuş, herkese her dediğini yaptıran bir kuvvet hâline gelmiş bir kızdı bu sakın küçücük bir kız bu, ne liderliği, ne emir altına alma güdüsü olur mu hiç!? demeyin, gerçekte böyle şeyler var ben yeni bir öğrenciydim, çalışkandım da ve de öğretmenin sevgisini kolay kazanmıştım, beni kendisine muhalif fark etti her dediğini yaptıran bir kız olduğundan dolayı bana da emirler yağdırmaya başlamıştı ama bende bunlara boyun eğecek göz olmadığından nedeniyledostlugunnedemekoldugunuanladim5c5160d1ad0a9alt :D Big Grin :D natürel ama zıtlaştımdostlugunnedemekoldugunuanladim5c5160d1e0326gifalt :argue: Argue :argue: vay sen misin bana karşı gelen!dedi ve herkesi bana karşısında küstürdü evet, herkesi, kime baksam kafasını çeviriyor, kiminle konuşmaya çalışsam yüzüme bile bakmıyordu oyunlarına da almıyorlardı natüreldostlugunnedemekoldugunuanladim5c5160d1e4827gifalt ipatla ipatla ipatla sadece erkekler küsmemişti lakin bende moral sıfırdıdostlugunnedemekoldugunuanladim5c5160d1ad0a9alt :( Frown :( okul bahçesinde bir yerde tek başıma oturdum ve 10 yaşındaki neşe dolu bir çocuğun oyun oynamadan moral bozukluğu içinde öylece beklemeye başladım teneffüsün bitmesini derken yanıma sınıfımda olan bir kız geldi, bu kız zayıf, güçsüz, esmer ve bir böylece ezilmiş bir kızdı: Ayşe yanıma oturdu sessizce id şaşırdım ne işin var burda? sen de gitsene onların yanında! dedim harika bir karşılık verdi parlak gözlerini gözlerime sevgiyle bakarak: hayır! ben senin yanında olacağım, oynamıycam onlarla! dedim oysa: sana da küserler, git onların yanında! o zayıf kız bir kalkan olmuştu yarı: umrumda değil! küssünler, ben sana küsmiycem, ben seninleyim! o anda donup kalmıştım, ne diyeceğimi bilemedim, içimde öylesine bir sevgi büyüdü ama ona karşı anlatamam o cılız, çelimsiz kız gözümde cesaret batmış bir aslan olmuştu yarı düşünsenize 10 yaşındaki bir kız, benim için tüm sınıfa karşısında gelmiş, boyun eğmemişti ve o, benim dostluğumu seçmişti o gün Ayşe benim en yakın dostum olmuştu dost kelimesinin anlamı onunla şekillenmişti beynimde ve yüreğimde o, benim için dosttan da öteydi ola ki de daha sonra ne mi oldudostlugunnedemekoldugunuanladim5c5160d1ad0a9alt :D Big Grin :D sonrasında Ayşe den böyle bir şey beklemeyen sınıfın bütün kızları o, kıskanç, sözde lider kıza karşı geldi ve hepsi bizden yanlamasına oldu yalnız kalan, terk edilen taraf o, kıskanç kız oldu eeee zoraki o da kurtuluşu bize yaklaşmakta buldudostlugunnedemekoldugunuanladim5c5160d1ad0a9alt :D Big Grin :D şayet Ayşe, bu olayı hatırlamıyordur bile ama benim için o kadar hoş bir hatıra olarak kaldı ki içimde, hafızamda silinmeyecek bir yer edindi dost kelimesinin anlamını bana kazandıran yürekli, cesur arkadaşım Ayşe! asla unutulmayacaksın!  

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt