Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

dostluk aşka dönüşür mü

dostluk aşka dönüşür mü

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar adım can 15 ay 4 gündür bir kıza aşığım 11sınıftayım 10sınıfta aynı sınıfa düştük ve aşık oldum azıcık çekingenim geçen yıl muhabbetimiz olmadı uzakta sevdim yazında vazgeçmedim 3 ay ne sesini duydum ne yüzünü gördüm resimleriyle yöneticilik ettim o derece seviyorum fakat dediğim gibi çekingenim muhabbet kuramadım Allaha şükür okulun başlamasına iki hafta kala doğum günümdü doğum günümü kutladı faceden ,artık çekingenliğimi yenmem gerekiyordu yendim muhabbet kurdum 8 eylülden beri az kalsın hergün konuştuk mesajlaştık lakin çekingenliğim bu defa sevdiğimi itiraf etmeme engel oldu eylül ekim ayında sevgili gibiydik sinemaya davet ettim herşey hazırdı son anda bir şey oldu iptal oldu o günden sonradan her gün farklı uzaklaştık birbirimize teklif vermek çok istedim fakat her geçen gün azıcık daha dost gözüyle bakmaya başladı teklif etsem reddetse büyük ihtimal bundan böyle soğuk davranıcak onu kaybetmekten korktum bana dost gözüyle bakıyor kanka demiyor ama samimi dost lan falan diyor konuşmalarda fakat arkadaşlar çok seviyorum artık ne yapıcağımı şaşırdım o sinema olayından sonradan her geçen düştük bu ara nadir konuşmaya başladık aynı sınıftayız fakat olmuyor işte ne yapmalıyım destek edin

858,497Konular
982,016Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt