Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dostluk Bu İşte

Dostluk Bu İşte
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dostluk Bu İşte Bir gün cephede göz gözü görmüyorSiperde bir asker en iyi arkadaşının meydanda düştüğünü görmüşKomutana gidip arkadaşımı alabilirmiyim demişKomutan olmaz o zaten şimdiden ölmüştür diye reddetmişAsker ısrar edince komutan razı olmuşAsker nasıl olduysa arkadaşını sırtlayıp sipere getirmişKomutan demişki: Bak sana demiştim arkadaşın şimdiden ölmüşOraya gittiğine değmediAsker demişki: Komutanım Ben yanında gittiğimde hala yaşıyorduVe onun son sözlerini dinlemek benim için dünyalara bedeldi GELECEĞİNİ BİLİYORDUM DOSTUM GELECEĞİNİ BİLİYORDUM Dostluk iste böylesine inanc ve erdem gerektirir böylesine onurlu ve fedakar dostluklarin en büyük düsmani riyakarlik ve iki yüzlülüktür Dostlariniza sahip cikin cünkü baska sahipleneceginiz hic bir seyiniz yok ölümü beklerken yaninizda sadece olursa dostunuz olur gerisi!!!!​  

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt