Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim serviste bir kız var, birazcık samimiyiz(56 ay konuşuyoruz,adımı biliyor ben adını biliyorum vs)bende ona karne gününden sonradan 25 ocak cumartesi günü,facebooktan dostluk isteği gönderdim ama
Pişmam oldum gibi şuan,
acaba dostluk isteği göndererek dürüst yaptımmı?
hemen...
Sevgi Dostluk Ve Kardeşlik Hakkında Şiirler
Kardeşlik Dostluk Barış Sevgi
Her zaman her yerde var bir kardeşlik,
Herkez arkadaş,dost,kardeş
Her yere barış,sevgi hakimiyet,
İşte bu herkesin istediği bir Dunya
Bitti sonunda savaşlar,
Butun Dunya barış icinde,
Mutlu,huzurlu herkes...
Dostluk Hakkında Soylenen Sozler
Dosluk hakkında soylenen birbirinden guzel sozler hazırladım sizler icin beğeneceğinizi umuyorum guzel resimlerle dosluk sozleri sizlerle
Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur ustumuze yağar ama rengarenk gokkuşağı da yağmurdan sonra cıkar…...
dostluk ile ilgili kompozisyon,dostluk uzerine kompozisyon,dostluk ile ilgili kompozisyon ornekleri,dostlukla ilgili kompozisyon,dostluk hakkında kompozisyon
DOSTLUK
Dostluk, tek bir tanımı olmayan bir kavramdır Paylaşmak, guvenmek, fedakarlık ve acık sozluluktur
Hayat, dumduz bir yol...
Gercek Dostluk
Savaşın en kanlı gunlerinden biri Asker, en iyi arkadaşının az ileride kanlar icinde yere duştuğunu gordu
İnsanın başını bir saniye bile siperin uzerinde tutamayacağı ateş yağmuru
altındaydılar Asker teğmene koştu ve:
Teğmenim Fırlayıp arkadaşımı alıp gelebilir miyim...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.