Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dostluk Hakkında :(

Dostluk Hakkında :(

Similar threads

Arkadaşlar benim serviste bir kız var, birazcık samimiyiz(56 ay konuşuyoruz,adımı biliyor ben adını biliyorum vs)bende ona karne gününden sonradan 25 ocak cumartesi günü,facebooktan dostluk isteği gönderdim ama Pişmam oldum gibi şuan, acaba dostluk isteği göndererek dürüst yaptımmı? hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Sevgi Dostluk Ve Kardeşlik Hakkında Şiirler Kardeşlik Dostluk Barış Sevgi Her zaman her yerde var bir kardeşlik, Herkez arkadaş,dost,kardeş Her yere barış,sevgi hakimiyet, İşte bu herkesin istediği bir Dunya Bitti sonunda savaşlar, Butun Dunya barış icinde, Mutlu,huzurlu herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
458
Dostluk Hakkında Soylenen Sozler Dosluk hakkında soylenen birbirinden guzel sozler hazırladım sizler icin beğeneceğinizi umuyorum guzel resimlerle dosluk sozleri sizlerle Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur ustumuze yağar ama rengarenk gokkuşağı da yağmurdan sonra cıkar…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
dostluk ile ilgili kompozisyon,dostluk uzerine kompozisyon,dostluk ile ilgili kompozisyon ornekleri,dostlukla ilgili kompozisyon,dostluk hakkında kompozisyon DOSTLUK Dostluk, tek bir tanımı olmayan bir kavramdır Paylaşmak, guvenmek, fedakarlık ve acık sozluluktur Hayat, dumduz bir yol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Gercek Dostluk Savaşın en kanlı gunlerinden biri Asker, en iyi arkadaşının az ileride kanlar icinde yere duştuğunu gordu İnsanın başını bir saniye bile siperin uzerinde tutamayacağı ateş yağmuru altındaydılar Asker teğmene koştu ve: Teğmenim Fırlayıp arkadaşımı alıp gelebilir miyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
858,505Konular
982,832Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt