Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dostluk Mesajları

Dostluk Mesajları
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
2019 Dostluk Mesajları Bu yazı yeni arkadaşlık sözlerine yer vermektedir Bu devirde arkadaş basit bulunmadığı gibi dostluklar da benzer şekilde çok zorlama elde ediliyor Benim mesela selamlama verip aldığım muhabbet ettiğim birçok arkadaşım var fakat dostum dediğim kişilerin sayısı fazla sınırlıdır Çünkü biliyorum ki o kişiler ben ağladığım da içten gelen ağlıyor ve ben mutlu olduğumda gözlerinin içi gülüyor Her koşulda sorgusuz sualsiz dostum dediğiniz kişi sizin yanınızda ise sakın onu bırakmayın Dostça kalın 1549098821 1549098821 2019dostlukmesajlari5c555f49ea9bd2019dostlukmesajlari5c555f49ea9bd 2019dostlukmesajlari5c555f49ea9bd 1Şapka çıkarıyorum her mevsimeHer güzelliğe ve dünyaya Varsa bir parça ekmeğim,içecek suyumDertleşecek,birlikte şarkılar türküler söylüyecek Haksızlığın üzerine sıkı bir yumruk gibi yürüyecek,Güneşi bölüştürecek bir iki dostum Gelecek günler için umutluyumMUTLUYUM!! MUTLULUKLAR PAYLAŞILDIKÇA GÜZELDİR! 2Dostluklara ikâmetgâh bu kalp, ,Aşka Yok ;Sevgilinin gözlerine değil ; Dostun sözlerine ,Selamına ,merhabasına muhtaç bu yürek merhaba dostum yürektesin 3Dost vurulunca değil unutulunca ölür ve biz sevdiklerimizi kırçiçeği gibi avcumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde taşırız 4Korkak basladigimiz seyler gün olup vazgeçilmez olunca bir bakista sevgiyi yakaliyorsak,kendimizi coskulu,güçlü tutkulu hissediyorsak desene arkadas biz dostuz 5Sevgimi anladigin dostlugumu paylastigin dertlerime karşılıklı elde etmek istedigin için sen benim bir tanemsin 6Hayatin sana verecegi en büyük armagan tutabilecegin bir daldir bir insana verilebilecek en hoş armagansa yürektir ve inan bana dostum sevmek yürek isidir 7Sevgiler geçici olabilir asklarda ölümlü, ölümsüz olan tek sey dostluklardir 8Sevgim sinirsiz,lakin anlayana Askim ölümsüz,fakat yasayana Dostlugum gerçek,lakin paylasana 9Ne süre yalniz ve umutsuzsan,ne vakit birdosta ihtiyacin varsa ve hiçbirsey yolunda gitmiyorsa gözlerini kapat ve beni düsün her zaman yaninda olurum 10Hani gözler vardır sözleri anlatır hani sözler vardır gözleri ağlatır hani hatıralar vardır değeri fazla güç anlaşılması mümkün bir de dokstluklar vardır yalnız seni anlatır 11Hani gözler vardır sözleri anlatır hani sözler vardır gözleri ağlatır hani hatıralar vardır değeri çok baskı anlaşılır üstelik dokstluklar vardır yalnız seni anlatır 12Gecelere isyan edip haykırdığında yıldızlara uzanıp tutamadığında bu kalleş dünyaya derdini kederini anlatamadığında, ey arkadaş daima beni bulabilirsin yanına 13Arkadaş dediğim sevdimi candan sever sermayesi sevgidir dostluğu sarfeder böyle hoş sevgiler dünyalara değer dünyalara değecek dostuma yürekten sevgiler 14Gönüller birdir vucutlar ayrı olsada dostluk abidesi harap olsada umrumda değil dünya yansada biz dostu unutmayız dost uzaklarda olsada 15İki arkadaş varmış dünyanın bambaşka yerlerinde Birbirlerini özlediklerinde sevgilerini rüzgara fısıldarlarmış, dışarı çık dostum gör bak rüzgar nasıl esmekte 16Derdime karşılıklı neşeme müşterek birtek sen varsın ağladık güldük biz neler gördük iyi ancak varsın tasa ortağım unutma dostluğumuz yılları eskitebilir ama yıllar dostuluğumuzu asla 17Eski dost düşman olur diye sitem eylemeayrılığın suçunu yalnız bana yüklemene zaman gelirsen gel başım bulursunsen benim eski yok eskimeyen dostumsun 18Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz Bize yaşam nedir diye sorma, biz yaşam deryasinda yüzenlerdeniz Bizi arama lüks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdenizBize arkadaş, arkadas nedir diye sorma, biz onlar için ölüme gidenlerdeniz 19Dostlar irmak gibidir, kiminin suyu az, kiminin fazla Kiminde ellerin islanir yalnizca kiminde ruhun yikanir boydan badana 20YAŞAM; yasamayi , MUTLULUK; gulumsemeyi, SEVGi; adalet etmeyi, VEFA; hatirlanmayi, DOSTLUK; paylasmayi haberdar olan icin vardir 21Dost deniz kenarindaki ta$lara aynı, önce birer birer toplarsin Sonra birer birer atmaya ba$larsin Yalniz bazilarini atmaya kiyamazsin I$te sen onlardansin 22Bizim ömrümüzde hayallerimiz vardi irmaklarinda sandallarimizi yüzdürdügümüz,bizim ömrümüzde dostlarimiz vardi bir gün görmedigimiz de üzüldügümüz 23Sen gülerken yanındakilerde güler lakin ağlarken yalnız ağlarsın onun icin pek bir ağaca yaslan fakat asla yıkılmasın oyle bir dost edin ama seni asla bırakmasın 24Arkadaşlar 3 çeşittir; biri peynirekmek gibidir her gün ararsın; biri hap gibidir arada bir ararsın; biri mikroptur sen arama o seni bulur 25Senle ben Doğu Batı ama dünya yuvarlakYollar kavuşmak için vardır Birgün biryerlerde mutlaka baştan buluşuruz dost 26 Dostluk agğlamaksa yüreğindeki acıyı paylaşmaksa üzüldüğünde rahat bir kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa dünya durana dek dostumsun 27Kavgayı bir yaprağın üstüne kâğıda dökmek isterdim, Sonbahar gelince sararıp solsun diye Ama Dostluğu güneşe yazmak isterdim millet sıcaklığını hissetsin diye sonradan dostluğu yağmur olup yağdırmak isterdim Her yağışında sırılsıklam ıslanalım diye 28Defalarca yenik düştük esiri olduk amaçsız koşuşturmaların amabirkez adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç mi hiç unutmadık 29Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç bir tohumla başlar en uzun yolculuklar ufak bir adımla reel dostluklar ise küçük bir tebessümle başlar 30Semadaki yıldızlar sönünce gözlerinde gecenin yalnızlığını hissedince yoksul olunca bir arkadaş sohbetine unutmaki seni düşünen bir arkadaş var bu şehirde 31Kahkaların yeter ayyaş etmeye diğer içkilerden tadına bakmak yok yaşa dediğin yerde yaşamak öl dediğin yerde sözünden dönmek yokDOSTUM32Yıldızlar bazen görünmezler , dostlarda bazen yıldızlara benzerler görünmeselerde onlar her zaman yerlerindedir 33Dostluk uçurmun dibindeki çiçeğe hayat veren yağmur damlalarıdır 34 Merhaba sevgi denizindeki arkadaşlık feneri, biliyor musun bu gece de bana tekrar sen sevgi ışığını yansıttın, şu lahza içim sımsıcak ve dostumlayım 35 Bir dost yüzüne ihtiyaç duyduğunda başını kaldır ve Gökyüzüne bak Gündüzleri bulutların , geceleri yıldızların gerisinde gülümsüyor olacağım 36Gün kazanç güller elinde kurursa, yollarına karlar yağar,etrafını üzüntü bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyacın varsa arkadaş olabildiğim dek yanındayım 37Şayet, en iyi arkadaşlık, sallanan bir koltukta beraber sallandığınız, tek bir sözcük etmediğiniz, ve sırası gelmişken bunun hayatınızdaki en iyi sohbet oldugunu düşündüğünüz kişilerde saklıdır 38Dostları özlemle kucaklamayı unutma, Çocuk sevmeyi, Çiçek koklamayı unutma! En engebeli anındayken bile kavganın Gökyüzüne bakmayı unutma! 39 Mutluluk bir dostla paylaşılmadıkça yarımdır Unutma; Unutulanlar, unutanları, asla, unutmaz Dostum 40Bir tutsağın kurtuluşu bir mültecinin vatanı ve bir kölenin özgürlüğü kadar uzak olsanda dostluğu sende yaşayacağım yeterki yüreğinden beni sürgün etme 41Dünyada dost denilen sözcük yalanBenim en iyi dostum içkim sigaramOnlarda terkederdi olmasa param 42 GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN SONRA ATESE, SUYA AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI SEVGI KARDEŞLİK DOSTLUKTU ÖLÜMSÜZ OLANCAN DOSTUMA 43Serefle bitirilmesi gereken en agir gorev hayattir Bir anlik zevkin icin namusunu lekelemeye Bir zamanlik mevki icin üçgenin taban olmayan kenarı opmeye Gunluk menfeatlerin icin faziletlerini karartmaya DEGMEZ ARKADAS 44DOSTLAR ARASINA HASRET UÇURUMU GİRDİGİNDE, YILDIZLARLA VUSLAT KÖPRÜSÜ KURDUK CANDAN YÜREGE GÖNLÜMÜZÜN HASRET GÜNLÜĞÜĞNE UNUTMAYI VE UNUTULMAYI HİÇ YAZMADIK 45 Bir dosta ihtiyacım var!!!Yalnızca omuzunda ağlasam Ve oda bana nedenini hiç sormasa Öylece buluşup ayrılsak sonra yeniden ne ben ona gitsem ne de o beni arasa Paylaşılmış en güzel şey olsa bu yaşanmış acı lahza Ayrılıkla beraber mertçe? Ve biz hep dost kalsak her şeye rağmen Tekrar ihtiyacımız olduğunda, Sorgusuz sualsiz, Benzer yerde benzer saatte 46DOSTUM OL Ağlarken yabancı omuz aramayayım DOSTUM OL Kalben tut Sevgi sun gözlerinle Ve ne olursan ol DOSTUM OL İster yanım da İster uzak İster gülüşüm de İster göz yaşım da Bir ses çığlığım ol Odama dol Lakin benim DOSTUM OL 47 Eski bir dostu gördüm dün yolda senden bahsettiHaberin yokmu nisanlandi evleniyor dediIslandi gözlerim pat diye yikilmis mahvolmus gibiDayanamayip sordum eskisi gibi yakisiklimi diyeEskisindende dediYa nisanlisi oda güzelmi dedimKafasini egdi KARSINDAYIM AFFET DEDI 48Hani dostlar vardır Bunaldığınızda yanınızda hissettiginiz ,Ve kimi süre da bulduğunuz Hani dostlar vardır, iki eli kanda olsa bile, ihtiyac duyduğunuzda koşarak gelen Hani dostlar vardır, kederinizi kederi haberdar olan Hani dostlar vardır, üzemezsiniz, kıramazsınız, kıyamazsınız Hani dostlar vardır, fikre gereksinim duyduğunuzda, sizi sizden artı düşünüp zihin verir Hani dostlar vardır, beraber olduğunuzda kederiniz bitiverir Hani dostlar vardır, Doğduğuna şükrettiğiniz TÜM DOSTLAR ÖZELDİR!! 49Ne mesafe ne de zaman ayırır dostları yağmur, rüzgar , kartanesi birleştirir onları kapayınca gözlerini, görürler birbirlerini tıpatıp şuan seni gördüğüm gibi 50Dostluğu yeni doğmuş bir bebeğin kalbine kâğıda dökmek isterdim, Çocuk büyüdükçe arkadaşlık da büyüsün diye Kavgayı deniz taşına yazmak isterdim, Deniz taşını atabildiğim kadar uzaklara atıp Dalgalar arasında değil olsun diye 51Merhaba arkadaşım bir gün bahar almak istersen çiçeklerin tekrar tekrar açık olsun bir gün çiçek edinmek istersen yüzün defalarca güneşe dönük olsun ve bir gün birini severken kalbin her zaman onunla olsun 52 Evet arkadaşım!Gülmek varken surat etmek niye,güldürmek varken ağlatmak niye,hoş sözler bildirmek varken,kalpleri canını yakmak niye?Hayat çok kısa arkadaşım ve bu dünyadaki hiç bir şey kırılan kalplere değmez 53Bütün güzellikler ardında O dost kalmış tek başına Uzaklarda fazla uzaklarda Anılar gibi eski zamanlarda O arkadaş kimbilir şimdi nerede Şayet dünyada olur ya ecelde Ola Ki de bütün güzelliklerde Hatıralar gibi eskilerde 54Dost diye kalp saldım gurbet ele, elleri manâsız acıklı döndü geriye doğru Dedi;dostluk ölmüş yarenlik unutulmuş dedim;ya şu karşıkı dağlar onlar dost değilmi dedi;heyhat susamışsın seraptır onlar o lahza siliniverdi dost diye sırt verdiğim o dağlar 55 Affet beni hep güzeli analımAnılarda gülüş yaşatalımBen kırdım, ben üzdüm yaraladımSevinç gölgen olsun ARKADAŞ'ım 56PAYLAŞMAKSA ÇIKARSIZ SEVGİYİ,HİSSETMEKSE İÇTENLİĞİ,ARAMAKSA DERTLERE ÇÖZÜM,GÜVENEBİLMEKSE SEBEPSIZ SONSUZA DEĞIN  

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt