Arkadaşlık Msn Arkadas Nickleri arkadaş nickleri arkadaş msn nickleri nickler arkadas dostluk Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstümüze yağar ama rengarenk gökkuşağı da yağmurdan sonra çıkar… » Acıların bir kum adam başına değin ufak,mutlulkların nisan yağmuru dek bol olsunHayatta bir defa ağlarsan oda mutluluk olsunDostum » Hayal kur, ne hayal kurmak istersen… Gez, nereye gitmek istersen… Ol, ne elde etmek istersen… Çünkü senin bir tane hayatın olacak ve yalnızca bir şansın var tüm bunları yapabilmek için » Koca bir çölde kum her birine edinmek yada okyanusta su damlası fakat en güzeli milyonlarca insan aralarında senin arkadaşın elde etmek » Karanlık aydınlıktan, yalan aslında kaçargüneş yanlız olsada etrafa ışık saçarüzülme doğruların kaderidir yanlızlık,kargalar sürüyle,kartallar yanlız uçar… » Eğer aslında birini seversen, Onu hür bırak! Sana ait elde etmek isterse bir gün mutlaka geri Gelecektir Gelmezse de boş yere peşinden koşma Asla da senin O L M A Y A C A K T I R » Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karsılaşırlar aşk kendinden belirli bir şekilde sorar: ben senden daha candan ve daha yakınım sen niye varsın ancak bu dünyada? arkadaşlık cevap verir: sen gittikten daha sonra arkanda bıraktığın gözyaşlarını silmek için… » Arkadaşlık ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcak bir kucaksa ve dostluk için ateşe atılmaksa, dünya durana, can bedenden çıkana kadar sevdiğimsin » RÜYA; biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektirARKADAŞ;uçmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını açan bir melektirHAYAL GÜCÜ; bizi bilmediğimiz yerlere uçuran bir rüzgardır,ve YAŞAM; içinden ne çıkacağını bilmesek de açmamız gereken bir zarftıraçtığın zarflardan daima hoş şeyler çıkması dileğiyle… » ‘Yalnızca bizim gibi halk müziği,benim gibi yaşama delicesine aşık olanlar ve mücadelemize ve eskisinden fazla daha iyi olan çalışmaya aşık olan halk amacı içten olarak olduğu gibi görünmeye başlayan ancak bizim gibi millet bize kalmış tek bir kısmet bile olsa dostlarını terk etmezler » Yaşam; yaşamayı, Sevinç; gülümsemeyi, sevgi; Haketmeyi, vefa; hatırlamayı, dostluk;paylaşmayı haberdar olan için vardır » Kalbin hangi arzuların özlemi ile çarpıyorsa yaşam rüzgarların seni ona kavuştursun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.