Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dostluk ve sevgiyle alakalı şiirler arıyorum

Dostluk ve sevgiyle alakalı şiirler arıyorum
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dostluk ve sevgiyle alakalı şiirler arıyorum Merhabalardostlukvesevgiylealakalisiirlerariyorum5c599bc5b8396alt Hepizi sevgiyle selamlıyorumBenim ricam dostluk üstüne sevgi üstüne yazılı şiirlerden bildiklerinizi buraya yazmanız  

Similar threads

Babalarımızla alakalı kısa şiirler arıyorum Melek ablalarım ben babalamızı konu alan kısa kısa şiirler arıyorumBana yardım edebilir misiniz acaba ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Sevgi Dostluk Ve Kardeşlik Hakkında Şiirler Kardeşlik Dostluk Barış Sevgi Her zaman her yerde var bir kardeşlik, Herkez arkadaş,dost,kardeş Her yere barış,sevgi hakimiyet, İşte bu herkesin istediği bir Dunya Bitti sonunda savaşlar, Butun Dunya barış icinde, Mutlu,huzurlu herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
417
seni seviyorum başlıklı şiirler arıyorum Şu Anda seni seviyorum esas temalı şiirler arıyorum arkadaşlar Kız arkadaşımla buluşacam ve hala gönlüme tarafından bir şiir bulamadımBana takviye edermisiniz ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Sevgi dostluk ve kardeşlik ile ilgili şiirler 2 kıtalık Dostluk Dostluk kapıları acılmalı Mutluluk cicekleri sacılmalı Kotulerden hep kacılmalı Dostlar birbirini unutmamalı Dostluktur mutluluk yaratan Dostluktur kardeşlik dağıtan Dostluktur kotuleri sarartan O dur en guzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
302
10 kasımın önemine uygun uzun şiirler sitenizde var mı ? 10 kasımın kasıt ve önemini en iyi şekilde anlatan uzun şiirler arıyorum Bilen, buraya yazacak olan birileri var mı ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt