Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dostum Dostum Bağlama Notası

Dostum Dostum Bağlama Notası
0
150

Similar threads

Dostum Dostum Turkusu Sozu Bin cefalar etsen almam ustume oy Gayet şirin geldi dillerin dostum oy Varıp yadellere meyil verirsen oy Gış ola bağlana yolların dostum dostum İlahi onmaya yardan ayıran oy Bahcede bulbuller otuyor uyar oy Kula golge ise allah'a ayan oy Senden ayrılalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Bir Şarkısın Sen Mukaddes Dostum Dostum Şarkı Sozleri Bir Şarkısın Sen Mukaddes Dostum Dostum Şarkısı 14 Temmuz Bin Cefalar Etsen Almam Ustume Oy Gayet Şirin Geldi Dillerin Dostum Oy Varıp Yadellere Meyil Verirsen Oy Gış Ola Bağlana Yolların Dostum Dostum İlahi Onmaya Yardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Niran Unsal Aziz Dostum Şarkı Sozu, Niran Unsal Aziz Dostum Şarkısı Aziz dostum benden kusup incidi Ayrılık yah kimi cekti yeridi Gezdiğin yerleri od basıp indi O gidip galmışam hasretindeyem Nece nağme koşum nece dillenem Dost gidip ozume gelebilmirem Ele bir ellerim yok olur menim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Barış Manco Sarı Cizmeli Mehmet Ağa Şarkı Sozu Yaz dostum guzel sevmeyene adam denir mi Yaz dostum selam almayana yiğit denir mi Yaz dostum altı ustu beş metrelik bez icin Yaz dostum boşa gecmiş omre yaşam denir mi Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı cizmeli Mehmet ağa bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Sarı Cizmeli Mehmet Ağa Sozleri Yaz dostum guzel sevmeyene adam denir mi Yaz dostum selam almayana yiğit denir mi Yaz dostum altı ustu beş metrelik bez icin Yaz dostum boşa gecmiş omre yaşam denir mi Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı cizmeli Mehmet ağa bir gun oder hesabı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt