Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dostum Dostum Turku Sozleri

Dostum Dostum Turku Sozleri
0
162

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Dostum Dostum Turkusu Sozu

Bin cefalar etsen almam ustume oy
Gayet şirin geldi dillerin dostum oy
Varıp yadellere meyil verirsen oy
Gış ola bağlana yolların dostum dostum

İlahi onmaya yardan ayıran oy
Bahcede bulbuller otuyor uyar oy
Kula golge ise allah'a ayan oy
Senden ayrılalı gulmedim dostum dostum

Pir Sultan Abdal'ım gulum dermişler oy
Bu şirin canıma nasıl kıymışlar oy
İster isem dunya malın vermişler oy
Sensiz dunya malı neylerim dostum dostum

Similar threads

Bir Şarkısın Sen Mukaddes Dostum Dostum Şarkı Sozleri Bir Şarkısın Sen Mukaddes Dostum Dostum Şarkısı 14 Temmuz Bin Cefalar Etsen Almam Ustume Oy Gayet Şirin Geldi Dillerin Dostum Oy Varıp Yadellere Meyil Verirsen Oy Gış Ola Bağlana Yolların Dostum Dostum İlahi Onmaya Yardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Selda Bağcan Dostum Dostum Bin cefalar etsen almam üstüme oy Gayet sevimli geldi dillerin dostum oy Varıp yadellere eğilim verirsen oy Gış ola bağlana yolların dostum dostum İlahi onmaya yardan ayıran oy Bahçede bülbüller ötüyor uyar oy Kula gölge ise allah'a ayan oy Senden ayrılalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Mukaddes'in Söylediği Dostum Dostum Türküsünün Sözleri Bir Şarkısın Sen Mukaddes Dostum Dostum Şarkı Sözleri Bir Şarkısın Sen Mukaddes Dostum Dostum Şarkısı 14 Temmuz Sevgili melekler, beğeniyle izlenen Bir şarkısın Sen yarışmasında Mukaddes Bahçeci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
381
Neşet Ertaş Sozleri Neşet Ertaş Turkulerinin Sozleri Turkilerin ustadı Neşet Ertaş'ı 25 Eylul 2019 gunu kaybettik Buyuk usta bu zamana kadar pek cok turkuye hayat verip gonul telimizi titretti İşte Zahidem'den, Ahirim Sensin'e, Boyle Olur mu'dan, Gonul Dağı'na daha yuzyıllarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
417
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt