Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dostuma aşık oldum :(

Dostuma aşık oldum :(
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
En yakın arkadaşlarımdan birine aşık oldum , adi bi zamanda açılırdım fakat bu sefer açılamıyorum çünkü benim onunla ona aşık olduğumdan dolayı arkadaşlık yapacağımı düşünmesinden korkuyorum ve bunun sonucunda onu dost olarakta kaybetmekten korkuyorumNe yapmalıyım?

Similar threads

Ilk Önce herkese merhaba Bir kız var yaklaşık 2 yıldır tanışıyoruzlise 1 de fazla ilgili olmadımşimdi lise 2 deyim yolarımız farklı diim fakat benzer okuldayız o tm ben say oldumlise 1 in sonlarına doğru ilişkilerimiz arttı ağır ağır hoşlanmaya başladımlise2 dede o kadar anlamsız bırakmadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Başlıkdada belirttiğim gibi 9 sınıfı beraber okuduğum kankama aşık oldm alanlarımızın öbür olmasına karşın kesintisiz onun sınıfıa gidip ziyaret ettiğim arkadaşıma aşık oldum 15 sene önce tanışmışdık,aramız dost olarak bazen bizi çift sanıyolar birbirimize karşısında çok açık sözlüyüz,hiç bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
arkadaşlar ben 9sınıfa gidiyorum ve 1 yıl kaldım yeni düştüğüm sınıfta bir kıza aşık oldum onu gördüğüm vakit göz bebeklerim büyüyo kalbim çarpıyo birincil kez birine kör kötük aşık oldum arkadaşlar ne yapmalıyım sizce derhal çıkmaya falan başlarsakda derslerden geri kalırım diye korkuyorum hem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Merhaba arkadaşlar hikayemi anlatayım dediğim gibi en yakın arkadaşıma aşık oldum fakat bu yeni olan bir şey Hemen kız çok keyifli capcanlı birisiBirlikte mükemmel zaman geçiriyoruz birlikte içiyoruz birlikte eğleniyoruz kafa yapımız uyuşuyor birbirimizi mükemmel anlıyoruz O bir fazla kişiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
merhabalar daha okullar açılalı 2 gün oldu ama ben bizim sınıftaki kıza aşık oldum sürekli gözlerinin içine bakıyorum baktığımı gördüğü süre başını çevirip tatlı tatlı gülüyor ara sıra o da bana bakıyor ama açılamıyorum arklarıma sordum daha yeni mektep açıldı dedi 1 hafta sonra falan sole dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt