Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dostun Sitemi Oldurur İmiş...

Dostun Sitemi Oldurur İmiş...
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
zamanların birinde bir cicekci dukkanı varmışcicekci dukkanına her gun yeni bir cicek tohumu getirir ve ekermişbir gun bir kır papatyası tohumu getirmişekmiştum cicekler bir arada yaşayıp giderlerkenbizim papatya
cok narin olduğu icin en ufak bir ruzgarda sağa sola yalpalarmışbir gun yine oyle yalpaladığı zaman yanındaki saksıdan nergis; ben senin saksına geleyim bana yaslanırsın demiş papatya cık buna cok sevinmişgel zaman git zaman nergisle papatya cok iyi dost olmuşlarhatta arkadaş canlısı papatyanın ruzgarda savrulan tohumları başka saksılarada gitmiş fakat diğer cicekler papatyayı saksılarında istememişlerher defasında nergis ona; uzulmemesiniher zaman yanında olacağını soylermişpapatyacık geceleri nergis uyuyunca yapracıklarını goğe uzatırdua edermişcicekci nergisi satmasın diyebir gun şiddetli bir ruzgar esmişpapatyanın ince vucudu dayanamamış ve nergise hızla carpmışnergis birden kızmışpapatya yalvarmışistemeden olduruzgar cok şiddetliydi tutunamadım demiş amanergis in gozu hic bir şey gormemişve papatyanın incecik sapı gibi ince olan yureciğini kırmışparcalamışpapatya kusmuşboynunu bukmuşusulca koklerini toplamışesen bir ruzgarın sırtına binmişkırlara doğru cekmiş gitmişşimdi her ilk baharda kırlarda acanesen ruzgarlardaşarkılar soylenkır papatyaları duyabilen herkese bu hikayeyi anlatırama asla bir cicekci dukkanında yaşamazlar

alıntı

858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt