arkadaşlar lutfen yardım edin frozen throne u yukledim dotayı indirdim ancak acarken the map is too big diyor diyeceksiniz ki patch yenile 118de şu an 126 yı indirdim yukleyim derken şoyle bir hata cıktı ''war3exe bulunamıyor'' bunu da buldum sonra tekrar patch yenilemeye calıştım bu sefer de war3exe erişim engellendi onu da bikere atlatmıştım worleditor exe bulunamıyor hatası aldım bu sefer de lutfen yardım edin 1 haftadır uğraşıyorum 45 saatim gitti bunu cozmek icin
Cevap: Dota map kurulum hatasi
Kurulum sırasında muhtemelen dosyaları taşırken eksik taşımış olabilirsiniz Hatayı orginal dosyaları bulup bi daha atmayı denemelisiniz
Oyunu Belgelerim gibi windows izni gerektirmeyen bir yere kurarsanız rahatca reset atabiliyorsunuzreset attıktan sonra da dota calışıyor
Cevap: Dota map kurulum hatasi
Kurulum sırasında muhtemelen dosyaları taşırken eksik taşımış olabilirsiniz Hatayı orginal dosyaları bulup bi daha atmayı denemelisiniz
Oyunu Belgelerim gibi windows izni gerektirmeyen bir yere kurarsanız rahatca reset atabiliyorsunuzreset attıktan sonra da dota calışıyor