iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar lütfen destek edin frozen throne u yükledim dotayı indirdim oysa açarken the map is too big diyor diyeceksiniz ama patch yenile 118de şu an 126 yı indirdim yükleyim derken şöyle bir kusur çıktı ''war3exe bulunamıyor'' bunu da buldum sonra baştan patch yenilemeye çalıştım bu sefer de war3exe erişim engellendi onu da bikere atlatmıştım worleditör exe bulunamıyor hatası aldım bu sefer de lütfen takviye edin 1 haftadır uğraşıyorum 45 saatim gitti bunu çözmek için
Cevap: Dota map montaj hatasi
Kurulum sırasında olasılıkla dosyaları taşırken yetkisiz taşımış olabilirsiniz Hatayı orginal dosyaları bulup bi daha atmayı denemelisiniz
Oyunu Belgelerim gibi windows izni gerektirmeyen bir yere kurarsanız rahatça reset atabiliyorsunuzreset attıktan sonradan da dota çalışıyor *
Cevap: Dota map montaj hatasi
Kurulum sırasında olasılıkla dosyaları taşırken yetkisiz taşımış olabilirsiniz Hatayı orginal dosyaları bulup bi daha atmayı denemelisiniz
Oyunu Belgelerim gibi windows izni gerektirmeyen bir yere kurarsanız rahatça reset atabiliyorsunuzreset attıktan sonradan da dota çalışıyor *