Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doya Doya Moda Nihan kimdir? Nihan Sağır nereli kaç yaşında?

Doya Doya Moda Nihan kimdir? Nihan Sağır nereli kaç yaşında?
0
135

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
doya_doya_moda_nihan_kimdir_nihan_sagir_nereli_kac_yasinda_1660294276_15.jpg

Haftaiçi her gün TV 8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Doya Doya Moda programının yarışmacısı Nihan, hayatı merak konusu olan isimler arasında yer aldı. Doya Doya Moda programının iddialı yarışmacısı Nihan kimdir? Nihan Sağır nereli ve kaç yaşında? İşte Nihan Sağır hakkında bilgiler...

''Doya Doya Moda'ya katıldım çünkü inandığım tarzımı herkese göstermeye ve öğretmeye geldim. Kızlar ben bu yarışmaya boş konuşmaya gelmedim, icraate geldim. Siz boş konuşa durun ben bu yarışmada yol alıp devam edeceğim" ifadeleriyle iddialı olduğunu herkese gösteren Doya Doya Moda yarışmacısı Nihan Sağır, merak edilen isimler arasında yer alıyor.

dYOvG_1660294263_2316.jpg
Doya Doya Moda Nihan Sağır kimdir?

NİHAN SAĞIR KİMDİR?

1989 doğumlu olan Nihan Sağır evli ve bir çocuk annesidir. Aslen Trabzonlu olan Nihan Sağır'ın asıl mesleği kalıcı makyaj uzmanlığıdır.

İLİGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre'nin son paylaşımı olay oldu! Bakın kime benzetildi

Similar threads

Tv8 ekranlarında yayınlanan sevilen moda programı Doya Doya Moda'ya Sedanur Gümüş isimli bir yarışmacı katıldı. Herkesin evde kaldığı günlerde severek izlediği Doya Doya Moda programına katılan Sedanur Gümüş kimdir? Sedanur kaç yaşında, nereli? sorularının cevabı bugünkü yazımızda. Hafta içi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Sevilen moda programı Doya Doya Moda'ya Betül Böçkün isimli bir yarışmacı katıldı. Ekranın en çok izlenen yarışma programlarından Doya Doya Moda programına katılan Betül Böçkün kimdir? Betül kaç yaşında, nereli? Sorularının cevabı bugünkü yazımızda. Hafta içi her gün TV8'de yayınlanan Doya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Sevilen moda programı Doya Doya Moda'ya geçtiğimiz haftalarda Su Baher isimli yarışmacı veda etti. Ekranın en çok izlenen yarışma programlarından Doya Doya Moda programına veda eden Su Baher kimdir? Su Baher kaç yaşında, nereli? Sorularının cevabı bugünkü yazımızda. Hafta içi her gün TV8'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Doya Doya Moda programının yeni yarışmacılarından Ayten Demirkol, programdan ayrıldığını açıkladı. Programın takipçileri de Ayten Demirkol'un neden olmadığını ve niçin programdan ayrıldığını araştırmaya başladılar. Peki, Doya Doya Moda yarışmacısı Ayten Demirkol kimdir? Doya Doya Moda Ayten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Sevilen moda programı Doya Doya Moda'ya Nisan ayında Berfin Akyıldız isimli bir yarışmacı katıldı. Ekranın en çok izlenen yarışma programlarından Doya Doya Moda programına katılan Berfin Akyıldız kimdir? Berfin kaç yaşında, nereli? Sorularının cevabı bugünkü yazımızda. Hafta içi her gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt