Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dr.Mehmet Öz Time Dergisine Kapak Oldu!

Dr.Mehmet Öz Time Dergisine Kapak Oldu!
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
DrMehmet Öz Time Dergisine Kapak Oldu! drmehmet öz, time dergisi, kapak oldu, resimleri, kapak olan 8 türk, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1548663466 1548663466 drmehmetoztimedergisinekapakoldu5c4ebaaf90788drmehmetoztimedergisinekapakoldu5c4ebaaf90788 drmehmetoztimedergisinekapakoldu5c4ebaaf90788 Sevgili melekler, Dünyaca meşhur Türk Dr Mehmet Öz Time dergisine kapak olduBöylece Öz,Time dergisine kapak olan 8Türk olduHaber şöyle; Time’ın bu haftaki kapağında, doktor Mehmet Öz, hasta Mehmet Öz’ü muayene ederken görülüyor Daha önce Forbes’ın en etkin ünlüler listesinde yer alan Mehmet Öz, haftalık 4 milyon tirajlı Time Dergisi’nde “Kanser korkumdan neler öğrendim” başlıklı makale kaleme aldı İYİ DOKTOR, KÖTÜ HASTAYIM Öz, makalesinde geçen sene yaşadığı kolon kanseri korkusunu anlattı 50’nci yaş gününde yaptırdığı checkup esnasında sütun kanseri şüphesinin ortaya çıktığını, daha sonra ameliyat geçirdiğini yazar Öz, şöyle konuştu: “Meşhur bir doktorum Milyonlarca insana tavsiyelerde bulunuyorum İyi bir doktor olmaktan, iyi bir aile babası olmaktan gurur duydum fakat aslına bakarsanız fena bir hastayım Dr Öz’den bayağı Bay Öz’e dönüşme deneyimi bana hem kendimle ilgili keza hastalarımla ilgili fazla şey öğretti” Mehmet Öz, geçen sene da Women’s World Dergisi’ne kapak olmuş, o sayı 7 milyon adet satarak rekor kırmıştıuçankuş  

858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt