Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sa Arkadaşlar Dragon Age 3 İnqiuisition 4 ekimde piyasaya çıkmıştı ama torrentini bulamıyorum sadece orjinal mi satılıyor ? Yoksa Benmi bulamyıorum ? Bide Benim Ekran Kartım ATI Radeon 4650 HD Bu Bi Sıkıntı olurmu ?
Sa Arkadaşlar Ac Unity Sistem Gereksinimi Tam olarak ney internette farklı farklı sistemler yazıyor ben yine sistemimi söliim:
şlemci Intel(R) Core(TM) i3 cpu 560 @ 333GHz 333 GHz
RAM 400 GB
Sistem Türü 64 Bit İşletim Sistemi
Bağdaştırıcı Dizesi ATI Radeon HD 4650 Ekran Kartı...
slm arkdaslar cod black ops 1 de kasma sorunu yasıyorum yardım eden olursa sevınırım laptop ozellıkleri
İntel Core 2 duo T6600 22 ghz 6 Gb DDR3 Ram Ati mobility radeon hd 4650 series 1gb ekran kartı
sıstem ozellıklerınden dolayımı yoksa oyunla ılgılı bı sorun wardır sızce yardım pls
Arkadaşlar öncelikle oyunum orjinal değil Ekran kartım ATI Radeon HD Series 4800 en son güncelleme Directx 11 Oyunu yükledim ama her yerde kırmızı çizgiler var silahların üstünde , yerlerde , adamların üstlerinde vb Bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum
Yardım etmeye...
Sa Arkadaşlar Benim sorunum Şu Age of empires oynarken şimdi askerlerimin hepsini seçemiyom sınırlı saciliiyor mesela 100 tane askerim var 30 40 tanesi seçiliyor hepsini seçme gibi bi mümkünat varmı ?
Ya benim önceden ati radeon hd 4800 series diye bi ekran kartım vardı son zamanlarda oyun oynarken ekranda kareler falan cıkıyor ve bir anda mavi ekran geliyodusonra ekran kartımı asus radeon r7 260x seriese çevirdim asus 1gb gddr5 ramlı ati radeonda 4 gblikti sanırım asusu taktıktan sonra max...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.