Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GTAV (ONLİNE VERSİYON) TRAİNERİDİR
Yapımcı: Cheathappenscom
Açıklama: GTA 5 Oyununun story mode'ta çalışan trainer modları mevcuttur fakat steam ve socialclub'da çalışan online trainer yoktu piyasada cheathappenscom yaptı onuda sonunda
trainer henüz cheathappens sitesinde yayınlanmış...
Arkadaşlar trainer benim yapımımdır Son derece güzel bir trainer Bu v1 sürümüdür Yakında v2v3 sürümlerini çıkaracağım
Proğramda 2 Görünüm;
http:img593**************img593654429993050
http:img43**************img43313031905160
Traineri indirme linki aşağıdadır...
Mafia 2 nin trainerini bulamadım buldum aslın da ama hep trojan mıymış
win 32 miymiş virüs içeriyorlar virüssüz bir trainer linki verebilirseniz çok mutlu olurum
Download linki aşağıdadır
pzmohpatrn3zip
Bu arada trainer çalıştırmak için oyuna sağ tık özellikler pc xp ise hedef bul
vista ise dosya konumunu aç 'a tıklayın rar dosyasının içinden çıkanları açın pizza resmini açın açtıktan sonra infoya filan tıklamayın direk oyunu açın
F1 ÖLÜMSÜZLÜK...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.