Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dragon scale trade edilebiliyor mu

Dragon scale trade edilebiliyor mu
0
224

Similar threads

Oyunun belki de uzun süredir gelen rezaletlerinden bir tanesi ancak biz yeni öğreniyoruz! Evet bugün öğrenmem ile beraber şok oldum Uruk tron ve Uruk blade'de monster stone kasan bir adam aynı charlardan tek bir charına ms transfer ediyordu 3 char kendisine ait bir char başkasına Şu diyaloga...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
Fifa 2005 i online oynamak için lazım olan registration key i bulma imkanım var mı? daha doğrusu online oynayabilmek için illa da orjinal oyun mu almamız lazım??
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
kendine iyi bak' a bahşedilen cevaplar:D:D kendine iyi bak nereme bakiyim, üstümde başımda bi şey göremedim ben kendine iyi bak sagol aslanım, görüşürüz sen de benim kendime baktığımdan daha iyi bak kendine iyi bak olur, soylerim kendine iyi bak evde ayna değil kendine iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
kendıne ıyı bak Kendine iyi bak nereme bakiyim, üstümde başımda bi şey göremedim ben ya da kendine iyi bak sagol aslanım, görüşürüz sen de benim kendime baktığımdan daha iyi bak kendine iyi bak olur, soylerim kendine iyi bak evde ayna yok kendine iyi bak dusuk olanak fakat bakarim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
2014 yılında çıkan Arms Deals güncellemesi ile CS:GO silah skini satma, takas etme ve genel olarak takas sistemi oldukça popüler hâle geldi. Hatta o kadar popüler hâle geldi ki bunun etrafında koskoca bir iş modeli ve pazar meydana geldi. Bu sistem sayesinde oyuncular sandıklardan elde ettikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt